Căutare Live

Un filipinez face spectacol: „Astăzi o să gătesc tot ce sunt eu, o să pun dragoste, pasiune!”/ Chefii: „Pastele acestea se fac în mai puțin de 15 minute. Noodles cu panseluțe!”

Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.

Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă.

Preparatul său îndrăzneț, glass noodles în stil asiatic cu creveți, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranță un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: ,,Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”

Scărlătescu i-a dezvăluit că între timp a fost în Filipine, iar ceilalți chefi l-au întrebat dacă îi este dor de țara lui și de familie. Din fericire, fetița lui va veni în curând la studii, chiar în România.

Filipinezul și-a încercat norocul și în trecut, dar nu a ajuns în echipele finale ale chefilor din cauza probei de desert, cea mai mare provocare a concurenților de la bancul de lucru. Povestea sa este strâns legată de chef Cătălin Scărlătescu, alături de care a și lucrat, și speră ca în această seară să îl surprindă nu doar când ușile misterioase îl vor dezvălui, cât și în momentul în care juratul va gusta preparatul său tradițional asiatic: ,,Îmi este dor să lucrez cu Scărlătescu, chiar dacă este foarte dur în bucătărie. Mi-ar plăcea să ajung în echipa lui de data aceasta. Julius este stabilit de peste zece ani în România și deși mărturisește că îi este foarte dor de casă, este îndrăgostit iremediabil de țara noastră, de tradiții, dar și de preparatele autentice. Este un împătimit al slăninei, jumărilor, al ardeilor umpluți și oricât de specializat ar fi în tehnica sushi-ului, declară că sarmalele sunt o tentație la care poate rezista cu greu.

În ciuda zâmbetelor stârnite, a replicilor stâlcite care îi vor amuza copios pe chefi, preparatul lui Julius va fi jurizat dur de trioul imbatabil ,,Chefi la cuțite”: ,,A avut la dispoziție o oră, iar pastele acestea se fac în mai puțin de 15 minute!”.

Și, da, a luat cuțitele norocoase!

Ele sunt prințesele lui chef Florin Dumitrescu: "Acum trei ani a apărut pe lume Mia Victoria. Fix atunci am înțeles... Face boacăne la școală și „minuni culinare”! La 12 ani, David Nistorov e o vedetă în bucătărie: „Sigur nu își vor da sea...
Ultimele știri
x