Antena Căutare

Vitalie i-a pus capac lui chef Florin Dumitrescu: ”Nu pot să gust. Îmi cer scuze! A gătit un fan al lui Scărlătescu care încearcă să-i intre în grații”

Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.

Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.

A gătit pentru un tailandez. A fost profesorul lui la cursurile de bucătărie pe care le-a făcut. Acesta i-a spus că s-a descurcat destul de bine și să nu renunțe la pasiunea lui.

”Când gătesc mă detașez de tot. Spec ca venirea mea la ”Chefi la cuțite” să fie cu noroc”, spune Vitalie.

Din păcate, mâncarea nu i-a ieșit, dar a trebuit să o prezinte așa. ”Concursul ăsta îmi va răta dacă pot merge mai departe în această meserie sau nu”.

Când a luat prima înghițitură, chef Dumitescu a avut parte de o surpriză neașteptatăȘ preparaul era FOARTE iute: ”Mamăăăăăă!Cât ardei iute are asta! Ca la nebuni!”, a exclamat acesta.

Chef Bontea: ”Nu ai văzut că avea și ardei iute acolo? Este genul de ”furnici în copac”, spune el.” Despre concurent, cheful spune că ”e răsad de la Ștefan cel Mare. ”

Chef Scărlătescu nu este : ”Nu e iute.” Despre Vitalie a spus că ”este un corporatist care lucrează într-o firmă de IT și care vine acasă și în 20 de minute trebuie să și mănânce.”

Când l-a văzut, chef Dumitrescu l-a recunoscut imedat: ”Mă tu ai fost practicant la mine în cârciumă. Am trecut o dată prin spate și te-am prins la curățat cartofi stând jos și tu acuma te răzbuni”.

Chef Scărlătescu crede că preparatul nu este Pad Thai: ”Nu stă așa lipit niciodată. Ești departe”. Care continuă: ”Bucătăria nu e artă, e numai muncă. Când ajungi la un nivel mare, poți spune că ai creat ceva. Dar tu ce să creezi?”.

Chef Florin Dumitrescu nu i-a dat cuțitul. Chef Bontea și Scărlătescu, însă, au avut încredere în el, astfel va merge mai departe.

Vezi aici rețeta de Pad Thai cu creveți

Au lăsat arta și și-au declarat război! Doi frați ajung „la cuțite” și devin inamici în bucătărie!... Cei trei chefi s-au duelat pe bune! Chef Scărlătescu: ”Eu știu cel mai bine să fac de mâncare! Fii invidios, mă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x