Antena Căutare

Vrăjitoarea Șerban Miliarda, expertă în cărțile de tarot, a gătit ceva special pentru jurații „Chefi la cuțite”

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” am cunoscut-o pe Șerban Miliarda, una dintre cele mai surprinzătoare concurente din competiție!

Vrăjitoarea Șerban Miliarda, expertă în cărțile de tarot, a gătit ceva special pentru jurații „Chefi la cuțite” Galerie
Vrăjitoarea Șerban Miliarda, concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Șerban Miliarda s-a recomandat ca fiind ghicitoare în cărțile de tarot. Aceasta a dezvăluit faptul că este capabilă să citească în trecut, prezent și viitor.

Tânăra a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de supă țigănească, făcută cu fructe de mare, condimente și legume!

Vrăjitoarea Șerban Miliarda a făcut spectacol la emisiunea Chefi la cuțite

Extrem de sigură de preparatul ales, Șerban Miliarda a dezvăluit că are o mare pasiune pentru gătit și că speră să ajungă în etapa următoare din competiție.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

„Sunt necăsătorită. Am harul ăsta și pot să văd defectele unui bărbat de la distanță și atunci închid cartea vieții mele și spun stop. Un bărbat perfect pentru mine trebuie să fie romantic și să mă respecte, înainte de toate. Îmi place seriozitatea. Nu să glumească foarte mult, ci să vorbească atunci când trebuie și să analizeze ce scoate pe gură”, a explicat tânăra pentru Gina Pistol.

citește și: Veste neașteptată dată de Florin Dumitrescu! Cine a câștigat amuleta 24, ultima din acest sezon „Chefi la cuțite!

Totuși, concurenta nu a putut prezice ce verdict va primi de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Andrei Iliescu este intructor de gătit pentru copii și a decis să vină la „Chefi la cuțite”! Ce verdict a primit... Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x