Antena Căutare

Andy Van De Gucht, cuțitul de aur al lui chef Richard Abou Zaki, dezvăluiri despre parcursul lui în bucătărie| EXCLUSIV

Andy Van de Gucht a venit la Chefi la cuțite în sezonul 15 și i-a impresionat pe cei patru jurați cu preparatul său inedit.

Galerie
Andy Van De Gucht are o poveste de viață la fel de impresionată ca preparatul pe care l-a gătit la Chefi la cuțite. | Antena 1

Pe 2 aprilie, după participarea la Chefi la cuțite, viața lui Andy s-a schimbat în mod neașteptat atunci când a obținut cuțitul de aur de la chef Richard Abou Zaki. El a gătit un desert cu sfeclă roșie, mere și brânză de capră.

Deși are doar 29 ani, el a reușit să lucreze în multe restaurante cu stele Michelin pentru a aduna cât mai multă experiență și pentru a învăța cât mai multe tehnici. În prezent, el lucrează în Belgia acolo unde gătește pentru Casa Regală.

Interviu exclusiv cu Andy Van de Gucht, cuțitul de aur al lui chef Richad Abou Zaki

Andy și-a deschis sufletul și a vorbit cu dor și cu drag despre cea care l-a inspirat să devină cine este el astăzi, și anume bunica lui, care s-a stins din viață înainte ca el să împlinească 18 ani. După ce a suferit această pierdere, în 2018 Andy a povestit că și-a pierdut și tatăl într-un accident.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Drama neștiută a lui Andy Van de Gucht din sezonul 15 Chefi la cuțite. Prin ce a trecut cuțitul de aur al lui Chef Richard

Chiar dacă i-a fost extrem de greu să treacă peste aceste momente dificile, Andy s-a mobilizat și a reușit să își pună toată determinarea și pasiunea în munca în bucătărie.

Andy Van de Gucht ne-a răspuns la câteva întrebări într-un interviu exclusiv.

Ce crezi că ar fi zis bunica ta care te-a crescut despre faptul că ai luat cuțitul de aur de la Chef Richard Abou Zaki?

"Ar fi zis bravo, sufletul meu, ți-am zis ca ești un copil minunat și probabil s-ar fi lăudat la toate neamurile și la toți vecinii", a spus Andy, vizibil emoționat.

Când ai avut emoții mai mari – atunci când ai gătit pentru prima dată în restaurantul cu stele Michelin la care lucrezi în prezent sau când ai gătit aici pentru cei patru chefi?

"Emoțiile sunt la maximum în ambele cazuri, doar că sunt trăite diferit. Prima zi într-un restaurant cu stele Michelin aș putea-o descrie în felul următor: curiozitatea enormă de a învăța, o teamă de necunoscut și o bucurie că am reușit să ating acest țel. Chefi la cuțite m-a făcut să simt bucurie ,împlinire și recunoștință. Faptul că Chef Richard mi-a oferit cuțitul de aur m-a emoționat până la lacrimi și a fost validarea celor 13 ani de muncă și sacrificiu, de nopți nedormite și dovada că, la un moment dat, în viață, efortul este răsplătit", ne-a mărturisit Andy.

Citește și: Ieri seară, Chef Richard i-a dat cuțitul de aur lui Andy Van de Gucht, concurentul care gătește pentru Casa Regală a Belgiei

Tu și chef Richard Abou Zaki aveți parcursuri asemănătoare în ceea ce privește pasiunea pentru bucătărie. Care este cel mai mare vis al tău acum? Te vezi lucrând împreună cu el?

"Visul meu... Mi-aș dori să aduc o stea Michelin în România. Și da, îmi doresc foarte mult să colaborez cu Chef Richard Abou Zaki", a răspuns concurentul Chefi la cuțite.

Care e preparatul favorit al regelui Belgiei pe care îl pregătești cu drag?

"Respect contractul de confidențialitate, așa că nu pot da astfel de detalii", ne-a spus Andy.

După ce i-a oferit cuțitul de aur, chef Richard Abou Zaki are acum încredere în Andy și în calitățile sale dobândite în ani de experiență în bucătărie și se bazează pe abilitățile lui pentru etapa de bootcamp.

Citește și: Cine este Andy Van de Gucht, cuțitul de aur al lui Chef Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite sezonul 15. Ce experiență are

Claudiu Gherguț, cuțitul de aur al lui chef Orlando Zaharia, detalii neștiute despre începutul carierei lui| EXCLUSIV... Maia Fluture, despre cum a evoluat de la Next Star la X Factor. "Nu aș vrea niciodată să mă las"| EXCLUSIV...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x