Rândurile încep să se strângă iar locurile în concurs să se împuțineze. Emoțiile sunt însă la fel de mari pentru patru dintre pretendenții la postul de bucătăraș Junior.
Cu preparate care mai de care mai spectaculoase, tinerii se apropie de jurații noștri. Ei au pregătit tot felul de "magii culinare" pentru a-i impresiona: pui deghizat în porc aromat, tartă cu fructe, brownie cu sos de ciocolată albă și fructe de pădure sau file de șalău în crustă de fistic salată de rucola și brânză de capră, sfeclă roșie, oțet balsamic, ulei, nucă, cu roșii cherry.
Pfffiuuuu! Dacă nu ați obosit în urma descrierii luuungi vă poftim să îi urmăriți pe tinerii noștri cum se întrec în abilitățile de bucătar. Puiul cu portofel de brânză feta sau farfuria pictată cu sos de ciocolată albă și fructe de pădure într-un stil propriu sunt doar câteva din tehnicile pe care trebuie să le reținem de la cei mici. "Atențiee, fugiți!" strigă Vizante când o concurentă își amenința farfuria cu o lingură.
Toată lumea e gata iar jurații pot degusta în voie preparatele. Lacrimi, zâmbete și multe DA-uri îi duc pe cei patru muschetari în echipele dorite și mai departe în competiție.