Antena Căutare

Gazda Perfectă. Drama neștiută a Dianei Constantin de la Insula Iubirii: ”Tot timpul l-am căutat pe tata în bărbatul de lângă mine!”

Diana Constantin este "Gazdă Perfectă" pentru Florin Vasilescu, Ioana Popescu, Anca Mihailescu și Cristian Paşcălău. Iată ce meniu le propune invitaţilor vedeta de ”Insula Iubirii”.

Diana Constantin este "Gazdă Perfectă" pentru Florin Vasilescu, Ioana Popescu, Anca Mihailescu și Cristian Paşcălău. Iată ce meniu le propune invitaţilor vedeta de ”Insula Iubirii”.

Diana Constantin, vedeta de la Insula Iubirii consideră că are tot ce-i trebuie pentru a fi Gazda Perfectă pentru invitații săi.” Dacă aș câștiga marele premiu în valoare de 10 000 lei, aș cumpăra un cadou mamei mele. Mă pricep să fiu o gazdă bună și cred că le-aș da mâncare foarte bună”,a declarat actrița.

Diana Constantin povestește la Gazda Perfectă care sunt hobby-urile sale care o fac fericită, dar și drama vieții sale. Părinții ei s-au despărțit când ea avea doar 13 ani. Momentul a afectat-o foarte tare pe vedeta de la Insula Iubirii, care menționează că a încercat să-și caute tatăl în bărbații pe care i-a avut.

”Pasiunile mele sunt mersul la cumpărături, meditația, yoga, plimbările prin parc, Părinții s-au despărțit pe vremea când eu aveam 13 ani și nu a fost un eveniment foarte fericit. Am suferit foarte mult din cauza aceasta. Tot timpul l-am căutat pe tata în bărbatul de lângă mine. cel mai fericit eveniment a fost când am putut să-mi ajut mama și să-i dau banii pentru o casă”, a declarat Diana Constantin.

„Meniul de regim” n-a fost câștigător! Ce note i-au dat concurenții gazdei acestei ediții: „O iubim pe Anca, dar...”... Gazda Perfectă. Cum a gătit Diana Constantin de la Insula Iubirii: ”Are gust de pâine uitată în sertar”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x