Antena Căutare

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Notele primite de Alina Stanciu

Alina Stanciu este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Ionel Trandafir și Travis Silviu Podaru.

Alina Stanciu este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Ionel Trandafir și Travis Silviu Podaru.

„Mi-a plăcut felul doi și nu felul unu. Iar felul trei a fost bun, l-am servit și rece.” , a spus Ileana Gabriela Bejan.

Cei patru oaspeți ai Alinei s-au declarat mulțumiți de masa pregătită de aceasta. Ionel a fost dezamagit de simplitatea meniului, Anca nu a fost mulțumită de atitudinea acesteia, iar Travis a fost dezamăgit de felul aperitiv și desert.

Notele primite de către Alina, gazda din această zi a fost un opt, doi de șase și un trei. În total, Alina a acumulat 23 de puncte.

I-au fugit ochii după Alina sau a fost atacat pe nedrept? Travis, deranjat de aluziile Ancăi, ia atitudine!... Ionel Trandafir, "Gazda Perfectă" din această ediție. Ce meniu le propune invitaţilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x