Antena Căutare

Ionel Trandafir, "Gazda Perfectă" din această ediție. Ce meniu le propune invitaţilor!

Ionel Trandafir este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu și Travis Silviu Podaru.

Ionel Trandafir este "Gazdă Perfectă" pentru Anca Bejan, Ileana Gabriela Georgescu, Alina Stanciu și Travis Silviu Podaru.

„Numele meu este Ionel Trandafir, am 48 de ani, locuiesc în București și sunt specialist marketing. Printre pasiunile mele pot enuma cititul, it-ul, lucrul cu calculatorul, plimbările la munte și gătitul”

S-a înscris la emisiune pentr a vedea în ce măsură poate fi o gazdă perfectă pentru persoane pe care abia le-a cunoscut. Dacă ar câștiga premiul, Ionel ar oferi o vacanță familiei sale.

MENIUL ZILEI

APERITIV : Salata Landaise

FEL PRINCIPAL: Parmentier confit de canard

DESERT - Poire Belle Helene

Meniul le-a pus bețe în roate celor patru invitați, fiind cu specific franțez. „Sună pompos și poate doar atât„ , a comentat Alina.

Ionel s-a încadrat în cele 30 de minute acordate, dar și în bugetul de 500 de lei. Urmează să pregătească masa în doar trei ore.

Gazda Perfectă, momentul jurizării. Notele primite de Alina Stanciu... Panică! Parmentierul de Canard, pe cale de a se face scrum? Cum va drege Ionel bucuiocul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x