Antena Căutare

Hello Chef, sezon 4, episod 11. Roxana Blenche, Maria Buză și Jazzy Jo au gătit friptură de porc cu mere, un preparat nemțesc

Hello Chef continuă cu sezon 4, iar Chef Roxana Blenche a intrat, din nou, în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.

Chef Roxana Blenche a uimit, din nou, în emisiunea Hello Chef, marca Antena 1. În ediția cu numărul 11, din 6 noiembrie 2022, le-a avut ca invitate pe Maria Buză și Jazzy Jo.

Maria Buză și Jazzy Jo au venit în bucătăria Chefului Roxana Blenche și i-au oferit bucătarului nostru un cadou cu specific bavarez și anume, un cârnat.

Citește și: Tort de mere umplute cu rahat. Rețetă de post

Așadar, începutul emisiunii a fost dedicat cadourilor, pentru că Chef Blenche a avut de oferit, la rândul său, un cadou pentru invitatele sale. Bucătarul nostru le-a înmânat celor două câte o vestă brodată cu un imprimeu specific zonei geografice din care a ales să gătească în acest episod.

Citește și: Fasole verde la air fryer, garnitura potrivită pentru orice friptură

Surprizele nu s-au sfârșit aici, pentru că tehnicianul nutriționist și antrenor de fitness, Carmen Brumă, a propus, ca de fiecare dată, un joc de încălzire. Însă, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nutriționista noastră și-a pierdut vocea, iar „regulile” jocului au fost spuse de către Chef Blenche.

Citește și: Beneficiile consumului de banane. Motivul pentru care fac parte din categoria fructelor ieftine

„Carmen, nu te aud, nu te simt.”, a spus, cu sarcasm, Chef Roxana Blenche. „Ăsta-i un anunț oficial! O ajuns-o blestemele pe Carmen Brumă, pentru că-mi reproșează, în fiecare zi, de sare. Să nu mai ziceți nimic de sare, că ajungeți așa!”.

Citește și: Mere coapte în cidru. Desertul cu fructe pe care îl poți face în orice anotimp

Maria Buză și Jazzy Jo au fost invitate să picteze. Astfel, Jazzy Jo și Chef Blenche s-au pictat una pe cealaltă. La final, caricaturile au fost extrem de haioase, cu atât mai mult cu cât portretul desenat de invitată aducea cu un măr, un fruct specific, de altfel, în bucătăria nemțească.

Episodul 11, sezon 4 al show-ului „Hello Chef”. Maria Buză și Jazzy Jo, ajutoare de bucătar în prepararea unei rețete nemțești

De această dată, Chef Roxana Blenche a ales să călătorească, din punct de vedere culinar, în Germania, optând pentru două rețete specifice și anume, friptură de porc cu mere și „Omas Apfelkuchen”, adică o plăcintă cu mere.

Citește și: Pastramă de porc preparată la cuptor. Mezel delicios de casă

Pentru că în Germania, se gătește cu foarte multă carne de porc, Chef Roxana Blenche nu a stat prea mult pe gânduri în alegerea acestui soi de carne. În plus, combinația de sărat-dulce, mai precis, carne și măr este și ea extrem de uzitată în bucătăria nemțească. Așadar, Chef Blenche a plecat la drum cu lecțiile învățate și e gata să gătească cu ajutoarele sale, Maria Buză și Jazzy Jo.

„O să gătim un preparat tradițional nemțesc, în care avem nevoie de piept de porc, cartof dulce, morcov, pătrunjel, păstârnac, mere, bineînțeles, pentru că nemții gătesc cu foarte multe mere, lămâie, portocală, zahăr, brânză blue cheese, avem și paprika și boabe de coriandru, unt.”, a spus Chef Blenche.

Citește și: Prăjitură cu mere cuburi și crumble. Desert delicios, de post

Carmen Brumă a ținut să precizeze, mai mult șoptit, că toate aceste alimente sunt specifice bucătăriei germane, care e, de regulă, bogată în preparate sățioase și mai puțin prietenoase cu silueta.

Rețeta pentru Friptură de porc cu mere, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

  • 500g piept de porc
  • 2g boia dulce
  • 2g coriandru boabe
  • anason pudră
  • 1kg mere
  • 200g zahăr
  • 100g portocale
  • 500g cartof dulce
  • 500g păstârnac
  • 200g morcovi
  • 200g blue cheese
  • 10g pătrunjel

Rețeta de „Omas Apfelkuchen”, propusă de Chef Roxana Blenche. Ingrediente:

  • 200g unt
  • 100g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1kg mere
  • 6 ouă
  • 2 lămâi
  • 300g făină
  • praf de copt
  • 400ml lapte
  • 10g mentă

Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1

În fiecare duminică, de la 14:00, Antena 1 le aduce pasionaților de gătit și bucătărie un nou cooking show pe gustul lor: Hello Chef. Gazda emisiunii este nimeni alta decât Roxana Blenche, pe care publicul a avut șansa să o cunoască și să o susțină la Chefi la Cuțite.

Ce iese când se întâlnesc un bucătar, o celebritate gurmandă şi un specialist pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x