Cauți idei pentru o escapadă de weekend? Iată 5 lacuri din România pe care trebuie să le explorezi alături de un smartwatch de top

Petrecerea timpului în aer liber s-a dovedit științific că reduce nivelul de stres, întinerește mintea și corpul.

Petrecerea timpului în aer liber s-a dovedit științific că reduce nivelul de stres

Hepta.ro

Și, pentru că în orice escapadă ai nevoie de un însoțitor, Huawei a lansat noile HUAWEI WATCH FIT și HUAWEI GT 2 PRO care îți vor fi alături prin monitorizarea nivelului de stres, a ritmului cardiac și a activității fizice.

Dacă ai nevoie de sugestii de locuri unde ai putea să îți plănuiești următoarea evadare din agitația orașului, noi ți-am pregătit un top 5 în care vei regăsi cele mai frumoase lacuri din România.

TOP 5 cele mai frumoase lacuri din România

Bâlea Lac este unul dintre cele mai frumoase lacuri din România. Vara, la el se poate ajunge pe Transfăgărăşan, fie dinspre Sibiu, fie dinspre Curtea de Argeş. Când drumul este închis singura cale de acces rămâne telecabina.

Lacul Bolboci este un lac de acumulare apărut după construcția barajului cu același nume pe râul Ialomiței. Este perfect integrat în peisaj, înconjurat de o pădure deasă de brazi, iar zona este ideală dacă adori plimbările pe munte.

Un alt lac pe care merită să-l vizitezi este Lacul Vulturilor. E la numai 200 de kilometri de București, dar în apropierea lui se poate ajunge doar cu o mașină de teren, când vremea este uscată. Traseul este marcat și durează aproximativ 3 ore.

Micuțul lac Ochiul Beiului arată ca desprins dintr-un basm cu zâne. Este situat în Munții Aninei și durează circa patru ore să ajungi la el.

Limanul Razim sau lacul blestemat, unde legendele spun că se pornesc furtuni din senin, este unul dintre ariile protejate ale Deltei Dunării. Acolo, peisajele sunt absolut superbe.

HUAWEI WATCH FIT, smartwatch-ul ideal pentru a-ți monitoriza sănătatea

HUAWEI WATCH FIT este un dispozitiv purtabil unic și ideal pentru cei care sunt conștienți de sănătate.

Smartwatch-ul poate fi și noul tău antrenor personal. Cele 12 cursuri de fitness ușor încorporate vin cu demonstrații vizualizate pentru a îți permite să faci mișcare oricând și oriunde, creând un nou stil de viață sănătos.

Pe lângă acestea, cele 96 moduri de antrenament acoperă o varietate de sporturi în interior și în aer liber.

Cu ajutorul device-ului, vei fi din ce în ce mai conectat/ă cu datele și informațiile legate de starea lor de sănătate pentru că HUAWEI WATCH FIT oferă acest lucru prin monitorizarea ritmului cardiac, a somnului și a saturației oxigenului din sânge (SpO2).

HUAWEI WATCH GT 2 Pro te ajută să îți planifici timpul eficient

HUAWEI WATCH GT 2 Pro are un altimetru barometric încorporat, astfel încât să fii conștient/ă de condițiile de presiune a aerului din jur.

De asemenea, poți activa alerte meteorologice în setări chiar și atunci când smartwatch-ul este offline - această funcție te ajută să îți planifice activitățile din timp.

În afară de informațiile oferite de WATCH GT 2 PRO, smartwatch-ul vine cu o selecție de fețe de ceas estetice inspirate de natură atunci când explorați.

Dispozitivul are și capacitatea de a captura imagini prin smartphone. Poți atinge pictograma camerei de pe UI, care va activa ulterior declanșatorul de pe smartphone. Acest lucru este perfect pentru acele cazuri în care dorești să faci o fotografie de grup când nu este nimeni altcineva în apropiere.

Explore More

Vrei să te bucuri și tu de cele mai noi smartwatch-uri marca Huawei? Campania Explore More vine cu o provocare adresată consumatorilor pentru a ieși din zona de confort!

Premiile oferite sunt unul dintre cele două ceasuri și o experiență inedită alături de una dintre starurile campaniei (Sore, Dani Oțil, Marius Copil, Racing Academy și Cătălin Cazacu).

Mecanism concurs este simplu. Trebuie să răspunzi unui set de întrebări și ai posibilitatea de a se înscrie în competiție de maximum 5 ori. Mai multe detalii AICI.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri