Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Augustin Pop ne recomandă Trufe de ciocolată amară cu visine, piure de dovleac și citrice și sos caramel cu cafea

Ingrediente

  • ciocolata amara 100 g
  • visine 30 g
  • dovleac 200 g
  • smantana dulce 125 g
  • unt 20 g
  • o jumatate de lamaie
  • o jumatate de portocala
  • zahar 100 g
  • un ristretto de espresso
  • pudra cacao 10 g

Mod de preparare

Trufe: Se topeste ciocolata pe bain-marie, se aduga 25 ml de smantana dulce si visinele tocate la cutitt. Se lasa la rece sa se intareasca, pentru a se putea face bilute din ea. Bilutele se dau prin cacao.

Piure de dovleac: Dovleacul se taie felii si se pune la fiert. In apa se storc o jumatate de lamaie si una de portocala. Se fierbe pana ce dovleacul ajunge la o consistenta de cartof fiert. Dovleacul fiert se curata de coaja, se adauga untul si 50 ml samnatana dulce si se amesteca cu telul pana se obtine un piure fin.

Sos caramel: Se caramelizeaza 100 de grame de zahar cu putina apa, in care se aduga 50 g de smanatana dulce si o cana de cafea. Trebuie sa va iasa o crema de consistenta mierii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.