Antena Căutare

APOCALIPSA în bucătărie! Concurenții trec prin flăcările IADULUI la deschiderea restaurantului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Emoționați, concurenții s-au prezentat în fața lui Chef Florin care le-a împărțit atribuțiile. Fiecare concurent trebuie să se concentreze pe stația sa. Din acest moment, totul trebuie să meargă asemeni unui ceas cu precizie. Orice greșeală poate defecta întreg ansamblul, orice întârziere ține pe loc întreg service-ul. Cei doi sous-chefi, Mimi şi D’Artagnan, sunt cu ochii în patru pentru ca cele două echipe să îşi ducă la bun sfârşit sarcinile şi să servească la timp meniul.

Service-ul este un proces mai complex decât s-ar crede. Presupune atât gătitul preparatelor, cât și servirea lor la masă, în ordinea tradițională a meniului. Finalul reprezintă ridicarea plății de la client. Dacă la masă sunt comandate trei startere, însă doar două sunt gata, ele nu vor fi servite până nu sunt finalizate în întregime. Foarte important este ca acestea să se mențină calde și proaspete. De aceea, dacă un preparat întârzie, toate celelalte trebuie refăcute.

Deşi trebuie să muncească în echipă, fiecare concurent trebuie să nu uite că premiul cel mare este unul singur şi că la finalul zilelor de coşmar din bucătărie va fi declarat un singur câştigător.

Vedete precum Diana Munteanu, Cosmin Seleşi, Pepe, Giani Kiriţă, Roxana Iliescu sau Daniela Crudu și-au făcut deja intrarea în restaurantul “Hell’s Kitchen”.

”Dacă eu mi-o iau de la clienți, voi v-o luați de la mine de trei ori mai rău”, îi avertizează Chef Florin.

Concurenții intră deja în panică. Nu au acces la vreo rețetă și nu își mai amintesc exact preparatele din meniu. Pentru unii dintre ei felurile bazate pe scoici St. Jaques, langustine sau paste nero di sepia se vor dovedi a fi mult prea sofisticate, în vreme ce alţii se vor considera de-a dreptul atotştiutori.

”Ceață totală. Nu mai știam absolut nimic. Nici meniu, nici rețete, nimic!”, spune Gabriela.

Invitații fac deja primele comenzi. Concurenții par debusolați și sunt înceți, ceea ce îl scoate din minți pe Chef Florin. El cere primele comenzi, dar ele întârzie să apară.

”Cum, bă, cinci minute? Ții toată echipa pe loc. Dacă tu nu îmi dai starterul, eu nu dau main-course-ul”
, îi spune juratul lui Cătălin.

A trecut o oră, iar invitații așteaptă în continuare. În bucătărie, e HAOS! Concurenții sunt panicați și par că nu reușesc să termine niciun preparat. Mai ales că chef Florin nu este deloc mulțumit și începe să arunce farfuriile la gunoi.

Iar momentul în care chef Sorin îl anunță că o masă vrea să plece, pentru că nu a primit încă comanda, îi pune capac juratului, care dezlănțuie IADUL!

Echipa fetelor, dezbinată de BÂRFE și BISERICUȚE!... Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din minți! Uite de ce a aruncat 13 porții de vită la GUNOI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x