Antena Căutare

Au ajuns pe muchie de cuțit! Nominalizările pentru PRIMA ELIMINARE creează antipatii:‘’Atunci când pleci capul, sabia nu ți-l taie’’

Din Iad scapă cine poate! După ce proba din restaurant a fost un dezastru pentru ambele echipe, iar invitații au trebuit să plece ‘’cu burta goală’’ de la Hell’s Kitchen, Chef Florin Dumitrescu îți iese din minți și îi pune la zid pe concurenți.

Din Iad scapă cine poate! După ce proba din restaurant a fost un dezastru pentru ambele echipe, iar invitații au trebuit să plece ‘’cu burta goală’’ de la Hell’s Kitchen.

Chef Florin Dumitrescu îți iese din minți și îi pune la zid pe concurenți: ‘’ Cea mai mare rușine din viața mea s-a întâmplat în seara asta. De la echipa roșie nimeni nu a mâncat nimic. A trebuit să rog clienții să plece din restaurant pentru că nu am putut să le dau ceva de mâncare’’.


Acum concurenții sunt puși la grea încercare. Trebuie să-și nominalizeze pentru eliminare doi dintre colegi.


Sigure pe punctele lor slabe, fetele nu stau pe gânduri și ‘’taie în carne vie’’ atunci când e vorba să-și elimine colegele care le încurcă. ‘’Gabriela e o persoană foarte sâcâitoare la cap, dependentă de toată lumea. E ca o gânganie care se lipește de cineva și supraviețuiește. ‘’


Efectele unui prim service ratat se lasă cu discuții rapide în tabăra băieților care trebuie să-și nominalizeze vinovații. ‘’E nasol. Dacă persoana nominalizată nu v-a fi eliminată, te vei întâlni apoi cu ea în casă. Trebuie să-ți calculezi fiecare mișcare. ‘’ spune Valentin, simțindu-se cu musca pe căciulă.


Cine sunt vinovații de tot dezastrul produs în bucătărie? Rămâne de văzut ce antipatii creează această eliminare!

Tensiunea e la cote maxime și în echipa albastră! ‘’Chiar a fost ca-n Iad. Bucătăria Hell’s Kitchen e mai rău ca în Iad’... Nici în Iad nu există așa ceva! Uite ce ''surprize''îi așteaptă pe concurenții ''Hells's Kitchen-Iadul Bucătarilor'' să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x