Moldova întreagă a gătit week-endul acesta. Bucătari înarmați cu farfurii arătoase și mult curaj s-au prezentat la preselecțiile organizate la Iași pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Cele mai importante orașe ale regiunii au fost reprezentate cu succes de oameni talentați la gătit, însă nici românii de peste Prut nu au ratat ocazia de a se înscrie. Așa se face că la aceste preselecții basarabenii au luat cu asalt listele de înscrieri și s-au întrecut în farfurii care mai de care mai îmbietoare.
La numai 16 ani, o adolescentă din Republica Moldova visează să aibă șansa de a-i înfrunta pe cei trei jurați. Pe același câmp de luptă culinar se vede și un tânăr arhitect, care nu s-a speriat de mulțimea de bucătari profesioniști înscriși și s-a prezentat la preselecții. Fie că lucrează de mulți ani în domeniu, fie că sunt chefi sau ajutoare de bucătari sau doar aspiră la un loc într-o bucătărie profesionistă, toți cei care s-au înscris la preselecții așteaptă acum cu sufletul la gură verdictul.
După Iași, săptămâna aceasta este rândul ardelenilor să arate ce bucătari buni sunt. Preselecțiile pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajung pe 22 noiembrie la Cluj, iar toți cei care vor să participle sunt așteptați cu un preparat care îi reprezintă.
Înscrierile continuă și pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342.