Antena Căutare

Basarabenii au luat cu asalt preselecțiile “Hell’s Kitchen” de la Iași

Moldova întreagă a gătit week-endul acesta. Bucătari înarmați cu farfurii arătoase și mult curaj s-au prezentat la preselecțiile organizate la Iași pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Moldova întreagă a gătit week-endul acesta. Bucătari înarmați cu farfurii arătoase și mult curaj s-au prezentat la preselecțiile organizate la Iași pentru cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Cele mai importante orașe ale regiunii au fost reprezentate cu succes de oameni talentați la gătit, însă nici românii de peste Prut nu au ratat ocazia de a se înscrie. Așa se face că la aceste preselecții basarabenii au luat cu asalt listele de înscrieri și s-au întrecut în farfurii care mai de care mai îmbietoare.

La numai 16 ani, o adolescentă din Republica Moldova visează să aibă șansa de a-i înfrunta pe cei trei jurați. Pe același câmp de luptă culinar se vede și un tânăr arhitect, care nu s-a speriat de mulțimea de bucătari profesioniști înscriși și s-a prezentat la preselecții. Fie că lucrează de mulți ani în domeniu, fie că sunt chefi sau ajutoare de bucătari sau doar aspiră la un loc într-o bucătărie profesionistă, toți cei care s-au înscris la preselecții așteaptă acum cu sufletul la gură verdictul.

După Iași, săptămâna aceasta este rândul ardelenilor să arate ce bucătari buni sunt. Preselecțiile pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajung pe 22 noiembrie la Cluj, iar toți cei care vor să participle sunt așteptați cu un preparat care îi reprezintă.

Înscrierile continuă și pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342.

Final de service NEAȘTEPTAT în bucătăria Hell's Kitchen! Cine este eliminat la finalul ediției?... Chef Dumitrescu și chef Bontea au coordonat service-ul și nimeni nu a fost eliminat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x