Antena Căutare

Cătălin, noua achiziție a echipei roșii! Agitația începe o dată cu deschiderea restaurantului!

Jocul s-a reorganizat, să sperăm, în avantajul concurenților. Cătălin a ajuns în echipa fetelor, luptând cot la cot cu acestea pentru un service cât mai bun

Jocul s-a reorganizat, să sperăm, în avantajul concurenților. Cătălin a ajuns în echipa fetelor, luptând cot la cot cu acestea pentru un service cât mai bun.

"Eu o să-i spun Cătălina de acum încolo!", mărturisește Dany. Fetele sunt optimiste, deși noul lor coleg dă semne de superioritate în fața lor.

Chef Florin verifică pentru ultima oară cum stau ambele echipe la organizare, vrând să iasă totul perfect.

Primele comenzi aduc deja agitația în bucătărie. Ovidiu, responsabil pentru preparatele din carne, pare să fie suprasolicitat de la primul bon. Acesta este vegetarian și prepararea cărnii este puțin necunoscută pentru el.

"Am impresia că te prăjește la un moment dat, dacă mănânci numai vegie, vegie. Îți trebuie carne, proteine. De la alea ești în permanență drogat așa!", consideră colegul său, Valentin.

După o oră de urlete și arsuri, echipa roșie reușește să scoată primele preparate la masă. Albaștrii mai au încă de lucrat.

"Primul foie gras a fost de probă. Ca la clătite, primele două sunt arse!" glumește Valentin.

Între timp, echipa roșie are probleme cu garniurile. Sparanghelul lui Angi este nefiert, negratinat și fără sare.

Echipa albastră primește totuși felicitări pentru starterele foarte bune de la Chef Sorin.

Dacă băieții au o problemă de vegetarian cu Ovidiu, fetele suferă din pricina garniturilor lui Angi. "Treziți-vă, fetelor!"

Se deschide restaurantul Hell`s Kitchen!... Tensiune în bucătăria Hell's Kitchen! Concurenții încep să dea rateuri! Surprizele apar la venirea unui invitat SPECIAL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x