Antena Căutare

"Cel mai frumos cadou de la Doamne-Doamne", aşa a fost petrecerea pentru unii dintre copii! Totuşi, jurizarea anunţă un nou ELIMINAT din concurs!

Agitaţia continuă în bucătărie, acolo unde ambele echipe fac tot posibilul pentru a prelua şi pentru a pregăti comenzile copiilor.

Agitaţia continuă în bucătărie, acolo unde ambele echipe fac tot posibilul pentru a prelua şi pentru a pregăti comenzile copiilor.

Dar atât băieţii cât şi fetele au parte de multe bătăi de cap. Nervos, chef Florin Dumitrescu intră în bucătărie pentru a încerca sa facă puţină ordine şi disciplină.

La un moment dat, copiilor li s-a făcut foame şi au început să ţipe simplu, dar la obiect: „Vrem mâncare!”. Tensiunea este din ce în ce mai mare, mai ales că cei mici sunt din ce în ce mai nerăbdători.

Maria, Ionuţ şi Cristina au avut parte de tort, cadouri şi cea mai frumoasă zi de naştere.

Totuşi, a venit şi momentul jurizării. Echipa roşie câştigă service-ul, dar vine momentul nominalizărilor. Florin şi Raul sunt chemaţi în faţa chefilor. Florin a fost salvat, dar Raul a părăsit competiţia.

Valuri de LACRIMI pentru concurenţi! Emoţiile devin din ce în ce mai puternice, dar nu e timp, fiindcă începe service-ul... S-au trezit cu motocicliştii în casă! De la ritmuri de rock la mers cu bicicleta la cumpărături! Uite ce probă au primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x