Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu: Acum, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Atunci, doar un tânăr pasionat de motoare!

Cu toţii ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România.

Cu toţii ştim că din mâna lui ies adevărate opere de artă şi că este unul dintre cei mai talentaţi bucătari din România. Chef Florin Dumitrescu ne-a obişnuit cu barbă şi părul mai lung, dar era complet diferit în... tinerețe.

Juratul "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor" a postat pe contul său de Facebook o imagine care-l îl înfățișează în aceeași ipostază, la distranță de aproximativ un deceniu.

Pe atunci, era un tânăr necunoscut, pasionat de motoare. Astăzi, pasiunea i s-a păstrat, dar s-a completat cu cea pentru bucătărie, căci a devenit unul dintre cei mai renumiți chefi din România.

Nu uitaţi! Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu v-au pregătit, din toamnă, la Antena 1, cel mai aşteptat cooking show: "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor".

Înscrie-te ACUM! Cine dorește poate lua cina în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x