Căutare Live

Chef Florin Dumitrescu face minuni în bucătărie! Juratul Hell's Kitchen ne demonstrează încă o dată că este un profesionist!

Prezent la un eveniment extrem de important în București, Florin Dumitrescu și-a răpit puțin timp pentru a povesti despre activitatea sa zilnică

Prezent la un eveniment extrem de important în București, Florin Dumitrescu și-a răpit puțin timp pentru a povesti despre activitatea sa zilnică.

Acesta mărturisește că un meniu complet este dificil de întocmit, dar echipa cu care lucrează este una profesionistă și îi cunoaște deja stilul de muncă.

Florin nu a uitat de reality-show-ul Hell's Kitchen, despre care mărturisește că a reprezentat o experiență de neuitat. Iadul Bucătarilor "a fost o întreagă desfășurare de forțe. Mie îmi place cum a ieșit proiectul. E ceva ce arată exact viața din spatele ușilor bucătăriilor profesioniste."

Chef Dumitrescu povestește cum desertul realizat pentru soția sa, a fost cel mai dificil preparat pe care l-a făcut vreodată. "Nu am avut probleme, dar au fost emoții."

Concurs - Hell's Kitchen Iadul Bucătarilor! Demonstrează că ești fan și câștigă premii personalizate pentru bucătăria ta... Sergiu Ștefan Gherasim, un bucătar ce gătește pe acorduri de chitară!...
Ultimele știri