Antena Căutare

Dimineața aduce în Hell's Kitchen o nouă provocare! Concurenților le sunt testate simțurile!

Fiecare echipă este supusă unui test inedit, concurenților oferindu-li-se șansa de a-și pune la bătaie simțurile. Aceștia sunt nevoiți să aleagă cinci membri care să intre la această probă

Fiecare echipă este supusă unui test inedit, concurenților oferindu-li-se șansa de a-și pune la bătaie simțurile. Aceștia sunt nevoiți să aleagă cinci membri care să intre la această probă, unde vor trebui să îi arate veleitățile de degustători.

"În fiecare zi aștept de la chefi ceva provocator. Să ne pună sângele în mișcare cu înjurături și cu de toate", mărturisește Angi.

Băieții se organizează, stabilind membrii echipei. Valentin a ales să nu participe la această probă: "Nu am mâncat niciodată așa ceva. Era un pește urât acolo, zici că era de la Cernobâl!"

Fetele se decid cu greu, însă până la urmă chef le ajută puțin "Sper că ați ales-o și pe Rambo-Mihaela, cu bandana aia s-ar putea să facă diferența."

Chef Sorin le explică regulile: fiecare degustător trebuie să se miște rapid, fiind o probă contra coronometru. Astfel, după degustare, ei trebuie să ia farfuria cu proteina care se regăsește sub capac. Nu se trece la următorul membru al echipei până ce nu se ghicește proteina.

Vești GROZAVE în familia Dumitrescu. Florin și soția sa, Cristina, vor fi părinți, din nou!... Echipa albastră dă startul probei! Băieții au mari bătăi de cap cu ghicirea proteinei din preparate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x