Antena Căutare

„Eu nu merg bine pe picioarele mele și m-au pus pe arcuri”! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce au făcut concurenții!

În timp ce câștigătorii se bucură de preparate cu specific tailandez alături de chef Cătălin Scărlătescu, ceilalți se duc cu Virgil la Kangoo Jumps.

În timp ce câștigătorii se bucură de preparate cu specific tailandez alături de chef Cătălin Scărlătescu, ceilalți se duc cu Virgil la Kangoo Jumps.

Florin descoperă pentru prima oară acest sport, spre amuzamentul tuturor. Fetele par că se descurcă de minune.

Chef Sorin Bontea merge cu Michael și cu Ciprian în bucătăria restaurantului tailandez, pentru a învăța mici trucuri culinare. Preparatele îi surprind atât pe concurenți, cât și pe chefi.

Jurizarea se termină cu o răsplată pe măsură: răsfăț tailandez și Kangoo Jumps! Uite cine câștigă de data aceasta!... Maria Crap, Mălina Huszar, Michael Pascale, Ciprian Feghiuș și Florin Ardelean au primit jachete negre la ”Hell’s Kitch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x