Antena Căutare

MILITARII au dat deșteptarea la Iadul bucătarilor! Uite ce pedeapsă au primit pentru că au lăsat dormitoarele dezordonate!

Deșteptarea s-a dat în casa de la Iadul bucătarilor în ritm de trompetă. Militarii fac ordine și disciplină, anunțând pregătirea pentru înviorare.

Deșteptarea s-a dat în casa de la Iadul bucătarilor în ritm de trompetă. Militarii fac ordine și disciplină, anunțând pregătirea pentru înviorare.

Năuciți, bucătarii încep să se îmbrace în fugă și li se dă ordin să mute mobila. Înviorarea începe în mare forță. Aceștia primesc 30 de flotări drept pedeapsă pentru faptul că dormitoarele sunt dezordonate.

Chef Florin Dumitrescu îi ia în primire pe concurenți și îi anunță că invitații la masă sunt militari din forțele terestre.

„Hot cuisine”, aceasta este provocarea pentru bucătari: să încerce să realizeze niște preparate inedite, ce se remarcă prin excelență. După multe dezbateri, cele două echipe vin să prezinte meniul în fața lui chef Florin Dumitrescu.

Valentin, fostul concurent de la Hell's Kitchen, ne învață cum să desfacem borcanele de murături cu ușurință!... Militarii și chefii au decis ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x