Antena Căutare

Militarii și chefii au decis ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE!

După o muncă grea în bucătărie, cele două echipe se prezintă în fața celor trei chefi, cu speranța că vor câștiga această probă.

După o muncă grea în bucătărie, cele două echipe se prezintă în fața celor trei chefi, cu speranța că vor câștiga această probă.

Preparat după preparat, chefii și doi dintre militari gustă din preparate și aleg pe cel mai reușit. La finalul jurizării, echipa albastră este cea care reușește să câștige.

Se anunță o seară incendiară în bucătăria de la Iadul bucătarilor. Concurenții trebuie să gătească pentru militari și soțiile acestora. Restaurantul se deschide, iar invitații încep să sosească. Odată cu ei încep și emoțiile, căci service-ul trebuie să fie impecabil.

Agitația din bucătărie îi face pe unii dintre bucătari să greșească, motiv pentru care chef Florin Dumitrescu își iese din minți.

MILITARII au dat deșteptarea la Iadul bucătarilor! Uite ce pedeapsă au primit pentru că au lăsat dormitoarele dezordonat... Familiile chef-ilor vin la masă în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x