Antena Căutare

Probă de COŞMAR pentru cele două echipe! Iadul se dezlănţuie iar în bucătărie!

Ediţia de astăzi a început în forţă! Concurenţii sunt npuşi în faţa unei noi provocări în bucătăria de la Iadul Bucătarilor.

Ediţia de astăzi a început în forţă! Concurenţii sunt puşi în faţa unei noi provocări în bucătăria de la Iadul Bucătarilor.

Chef Florin Dumitrescu anunţă regulile. Fiecare echipă are la dispoziţie doar cinci minute să descopere ingredientele necesare preparării unor reţete.

Sub fiecare capac se ascunde câte un ingredient. Odată ce au fost găsite şase ingrediente, echipele trebuie să conceapă preparate în funcţie de tipul de carne.

Startul probei se dă, dar nu fără emoţii. Concurenţii încearcă să dea tot ce au mai bun pentru a câştiga provocarea prezentată de chef Florin Dumitrescu.

Odată ce echipa roşie termină de ales ingredientele, băieţii pornesc într-o mare goană de descoperit ce se află sub fiecare capac.

Surpriză! Concurenții de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” devin chefi pentru o seară... Tensiune şi SURPRIZE de PROPORŢII în bucătărie! Proba are un rezultat NEAŞTEPTAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x