Toți visează să ajungă chefi în bucătărie, iar când se dă ocazia să fie în această poziție, ”Iadul Bucătarilor” devine un loc și mai încins: în ediția de miercuri, 3 decembrie, de la ora 20.30, jurații decid ca la service-ul de seară fiecare concurent în parte să fie, pe rând, chef.
Așa se face că fiecare dintre ei va simți pe propria piele ce înseamnă să ai atribuțiile unui chef, ce presiune apasă pe umerii celui care conduce și dirijează în bucătăria de restaurant. Cu astfel de sarcini, conflictele nu vor întârzia să apară, astfel că Tavi va reuși să îl scoată din sărite pe chef Florin.
Dacă ipostaza de chef este o reală provocare, și proba de dimineață de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi va solicita la maximum pe cei rămași în concurs: aceștia trebuie să gătească și să își dea unul altuia ștafeta în bucătărie. Nu mai puțin de șapte startere trebuie să fie gata în 50 de minute, iar fiecare membru din cele două echipe va avea la dispoziție doar 5 minute pentru a găti, după care trebuie să predea ștafeta.
Cum se vor descurca bucătarii cu o astfel de proba și cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor afla miercuri seară la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.