Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Bendeac a ajuns la secţia de poliţie, urmărit de Vanghelie. “Eşti un maimuţoi opărit, care mă parodiezi, de ani şi ani de zile”

Exasperat de un concurent de la iUmor, Bendeac ajunge la secţia de poliţie disperat. Imediat îşi face apariţia în scenă şi personajul Marian Vanghelie, motivul pentru care actorul apelează la autorităţi.

Exasperat de un concurent de la iUmor, Bendeac ajunge la secţia de poliţie. Imediat îşi face apariţia în scenă şi personajul Marian Vanghelie, motivul pentru care actorul apelează la autorităţi.

Şi, cum nu era de ajuns, adevăratul Vanghelie se prezintă şi el în fata poliţiştilor, gata să îi tragă la răspundere pe cei doi actori care-l parodiază. Ţinta principală? Însuşi Bendeac.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din In puii mei, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/in-puii-mei şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/inpuiimei.antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/c/InPuiiMeiOficial.

➡️ Vezi In puii mei sezon nou online pe AntenaPlay: https://goo.gl/yvtSjF, la fel şi toate sezoanele integrale.