Antena Căutare

Andreea şi Gabriel, cel mai ŞOCANT cuplu de pe "Insula Iubirii": "Taci. Eşti proastă. Foarte proastă. Nu faci nimic mai bine decât mine"

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”. După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid că relația lor trebuie să treacă testul de foc.

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”. După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid că relația lor trebuie să treacă testul de foc.

S-au cunoscut pe stadionul din Reșița, iar ea mărturisește că a fost cea care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ca urmare, cu ajutorul unui prieten a făcut cunoștință cu Gabi, iar de atunci formează un cuplu.

Cei doi au decis că relaţia lor de doi ani şi jumătate se află înt-un punct instabil şi cred că ar trebui să treacă la alt nivel. Bărbatul se plânge de lipsă de comunicare şi spune că certurile sunt tot mai dese: "Nu sunt mulțumit de nimic, am foarte multe frustrări!"

Andreea și Gabriel au venit pe" Insula Iubirii" să îşi testeze limitele :"Aici se poate întâmpla orice. C... Hannelore dă un ultimatum pe „Insula Iubirii”, chiar înainte de nuntă: „Asta e ultima lui șansă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x