Antena Căutare

Ce meserii au ispitele feminine de la Insula Iubirii în sezonul 8. Ce au dezvăluit fetele care au venit la casting

La casting-ul pentru ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 8, multe tinere și-au dorit să ajungă să cucerească bărbații veniți să își testeze relațiile și sunt pregătite să își folosească armele de seducție.

Galerie
Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality show al verii, revine pe 15 iulie cu un nou sezon, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1 şi aduce în atenţia telespectatorilor noi ispite gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. | A1

La Insula Iubirii în sezonul 8, ispitele feminine se întrec în trucuri de cucerire și metode de seducție pe care le-au învățat de-a lungul anilor și doresc să le aplice pe concurenții din acest sezon.

Ce meserii au ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 8

La casting-ul pentru ispitele feminine din sezonul 8 de Insula Iubirii, multe domnișoare și-au dorit să își exerseze skill-urile de cuceritoare pe bărbații care au venit să își testeze relațiile în Thailanda.

Citește și: Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii

Multe fete și-au dorit să joace rolul de ispite feminine la Insula Iubirii în sezonul 8 pentru a-și pune în aplicare armele de seducție.

Diana Lavinia Teodoru e farmacistă, rezidentă si doctorandă. Ea practică pole fitness, care a ajuns deja să fie un sport recunoscut la nivel internațional. Tânăra a venit la casting pentru că își dorea foarte mult să devină ispită la Insula Iubirii în sezonul 8 pentru a-și perfecționa tacticile de seducție.

URMĂREȘTE CONTINUARE CASTING-ULUI ÎN ANTENAPLAY AICI!

Tânăra roșcată practică pole fitness din 2019, cu o pauză de 8 luni, imediat după ce a făcut operația de mărire a bustului.

Pole fitness este un sport care include dansul la bară, iar Diana a spus că acest sport este notat, în funcție de mișcări, cu calificative ca în gimnastică.

Citește și: Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda

Andreea Camelia Oprea, în vârstă de 33 ani, este fostă polițistă de profesie și își dorea să fie ispită la Insula Iubirii pentru a testa relațiile cuplurilor venite în Thailanda.

Maria Tebieș are 26 ani, e medic rezident, a terminat facultatea la UMF în Cluj Napoca și vrea să devină medic dermatolog. Ea s-a născut în Toronto, Canada. Tatăl ei e inginer, iar mama ei este asistentă medicală.

URMĂREȘTE CONTINUARE CASTING-ULUI ÎN ANTENAPLAY AICI!

Citește și: Cine este ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce meserie neașteptată are tânăra

Insula Iubirii, sezonul 8 - Ispitele feminine sunt gata să cucerească

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

„Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor.”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Ce provocări au depășit ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 8. Care sunt bărbații care nu au fost selectați... Vezi exclusiv în AntenaPLAY castingul ispitelor și cuplurilor de la Insula Iubirii. Cum au fost aleși protagoniștii sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x