Antena Căutare

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce meserie are șatena și ce le-a pregătit „bărbaților infideli”

Adriana Minea este o șatenă focoasă care va fi una dintre ispitele celui mai nou sezon de la Insula Iubirii, marca Antena 1.

adriana minea insula iubirii Galerie
Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce meserie are șatena și ce le-a pregătit „bărbaților infideli” | Antena 1

În sezonul 7 de la Insula Iubirii, Adriana Minea a venit cu un scop precis, acela de „a le veni de hac” bărbaților infideli. Ea însăși a trecut prin experiențe dureroase în ceea ce privește relațiile de amor. Iată tot ce trebuie să știi despre Adriana Minea, una dintre ispitele celui mai așteptat show de la Antena 1!

Cine este Adriana Minea, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce meserie are șatena focoasă

Adriana Mădălina Minea s-a născut la data de 21 septembrie 1996, în Giurgiu, și este în zodia Balanță. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, locuiește de ceva timp în București și este de profesie specialist în cosmetică corporală.

A absolvit liceul, însă și-a dorit să fie o femeie independentă și să-și urmeze pasiunea. Șatena s-a înscris la Insula Iubirii sezonul 7 pentru că „îi place să se joace cu băieții”. Ea însăși a trecut prin experiențe dureroase în relațiile amoroase anterioare, astfel că vrea să „le predea” lecțiile pe care le-a învățat celor care calcă strâmb.

Adriana Minea a fost într-o relație timp de șase ani, dar a fost înșelată la rândul său. Acum nu îi mai pasă de nimic și, așa cum spune ea, „îi place să se joace cu băieții, să îi seducă, să le vadă reacțiile și apoi să îi lase”.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

„Toți bărbații sunt niște fraieri”. Depre ea spune că este o fată clasică, liniștită, nu ii place să iasă, nu are vicii.

În cel mai nou sezon, șatena vine la Insula Iubirii pentru a-i demasca pe bărbații infideli. Să le ajute pe femei „să nu stea lângă fraieri”.

Despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Citește și: Cine sunt noii concurenți de la Insula Iubirii sezonul 7. Cinci cupluri curajoase au spus „Da” celui mai dur test de fidelitate!

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Astfel, cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Află mai multe și despre celelalte ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 7: Cecilia Bob, Daria Cuflic, Denis Mariș, Lavinia Mariș, Livia Marinescu, Maria Ilioiu, Oana Monea, Roxana Rapailă, Simona Alexuc.

Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x