Antena Căutare

Daiana și Rareș, concurenții Insula Iubirii sezonul 8, din nou împreună? Fotografia care i-a dat de gol

Daiana și Rareș au fost unul dintre cele 6 cupluri de la Insula Iubirii sezonul 8 care și-au testat relația în Thailanda.

Galerie
Chiar dacă la revenirea în țară după emisiune Daiana și Rareș s-au mutat împreună și relația lor părea să meargă mai bine ca oricând, se pare că, după cum a zis și tânăra, a fost doar liniștea dinaintea furtunii. | A1 & Instagram

Chiar dacă la revenirea în țară după emisiune Daiana și Rareș s-au mutat împreună și relația lor părea să meargă mai bine ca oricând, se pare că, după cum a zis și tânăra, a fost doar liniștea dinaintea furtunii.

Daiana și Rareș, o nouă fotografie împreună după despărțire

Atunci când au vizionat împreună emisiunea la TV, pentru Daiana și Rareș au început reproșurile, iar cei doi au luat decizia de a se despărți.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Daiana Prodan a vorbit deschis despre conexiunea pe care a avut-o cu ispita Radu

Articolul continuă după reclamă

Deși au ales să meargă pe drumuri separate, ei au rămas prieteni și Daiana a recunoscut că încă mai vorbesc uneori, încă îl mai iubește și inima îi tresare când e gândește la el pentru că Rareș este primul ei iubit.

Se pare că Daiana a avut maturitatea de a înțelege că deși îl iubește pe Rareș, acest lucru nu e de ajuns și a înțeles că nu poate avea o relație de viitor cu el.

Daiana i-a iertat multe lucruri lui Rareș, după ce el a denigrat-o în fața ispitelor feminine pe insulă și a oferit foarte multe detalii despre viața ei personală fără să fie necesar. Cu toate acestea, ea l-a iertat și a dat dovadă că are un caracter puternic atunci când și-au reluat relația și i-a comunicat lui Rareș că ea nu mai acceptă să aibă un comportament lipsit de respect.

Acela a fost momentul în care Daiana a ales să se pună pe ea pe primul plan și să se preocupe mai mult de a se cunoaște pe ea însăși. În interviul după Insula Iubirii, Daiana a povesit că s-a schimbat foarte mult, că a început să meargă la terapie și că a învățat foarte multe lucruri despre relații și lucrurile importante ca țin o relație sănătoasă. Tocmai de aceea, fosta concurentă a ales să fie în continuare singură.

Citește și: Daiana Prodan a povestit abia acum ce discuție a avut cu ispita Aurelian la Insula Iubirii 8. Nimeni nu știa ce s-a întâmplat

Recent, însă, Daiana a postat o fotografie cu Rareș la Insta Story unde i-a dat și tag. Cei doi apar îmbrăcați foarte elegant, Daiana purtând o rochie roșie lungă, iar Rareș un costum.

Se pare că ei au fost prezenți de curând la un eveniment și s-au fotografiat împreună, deși ei nu mai formează un cuplu.

Daiana a mai povestit în interviul Insula Iubirii că pentru ea Rareș mereu va rămâne o persoană importantă dinn viața ei și nu are cum să nu se gândească la el fără să simtă că I se înmoaie genunchii atunci când îl vede.

Prin urmare, având în vedere că Daiana a spus că încă mai are sentimente pentru Rareș, e posibil să existe șanse ca cei doi să se împace.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel de relație”

Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look. Cum arată acum Armina Grigoraș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x