Insula Iubirii

SEZONUL 5

Denisa și Adrian, cel mai puternic cuplu la Insula Iubirii? Ce au făcut când au ajuns în Thailanda

 

Ajunși în Thailanda, în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, Denisa și Adrian au părut să formeze un cuplu sudat. Au discutat cu naturalețe, fără să aibă spectaculozitate în gesturi și dialog și fără să trădeze fisuri evidente.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

„Am încredere în mine și niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa, sigură pe parcursul ei pe Insula Iubirii.

„Pentru mine tot timpul a fost persoana lui mai importantă decât persoana mea”, a mai spus Denisa, studentă la Drept din Cluj-Napoca. 

De partea cealaltă, Adrian a mărturisit că a profitat de faptul că Denisa este atât de mică și și-a croit femeia de lângă el după propriile nevoi și dorințe, așa că a făcut înscrierea la emisiune convins că nu există o ispită care ar putea să îl „deturneze” din relația lor.    

Denisa și Adrian au mai spus că ei consideră că este posibil să iubească un singur om pentru toată viața. „Comunicarea și încrederea” ar fi secretul relațiilor de foarte lungă durată, potrivit Denisei. 

După un drum de câteva ore, ajungând în locația ce le-a fost pusă la dispoziție, cei doi au ilustrat cel mai bine definiția echilibrului în cuplu.

Se pare că Adrian, încrezător în aspectul lui fizic, vrea să concureze cu ispita Andi.

Ce au făcut Denisa și Adrian când au ajuns în Thailanda puteți vedea în clipul de mai sus din Insula Iubirii. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI