Antena Căutare

Mirela şi Ionuţ au revenit în camera în care şi-au început aventura pe insulă! "Uite o inimoară pentru tine. Falsă!"

Finalul celui de-al patrulea sezon "Insula Iubirii" se apropie, iar Ionuț și Mirela au stat față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unul de celălalt. S-au întâlnit la Bonfire, au revăzut imagini din parcursul relației lor, declarațiile de dragoste pe care și le-au făcut înainte de venirea în Thailanda, dar și comportamentul avut pe Insulă. 

Finalul celui de-al patrulea sezon "Insula Iubirii" se apropie, iar Ionuț și Mirela au stat față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unul de celălalt. S-au întâlnit la Bonfire, au revăzut imagini din parcursul relației lor, declarațiile de dragoste pe care și le-au făcut înainte de venirea în Thailanda, dar și comportamentul avut pe Insulă.

S-a lăsat cu mărturisiri, căci Ionuț i-a spus Mirelei că nu a făcut sex cu ipsita Nicoleta și tot acesta a acuzat-o pe Mirela că este singura vinovată de destrămarea relației lor. ​

După Bonfire, cei doi au mers împreună în camera în care a început aventura lor pe Insula Iubirii. O noapte întreagă şi o paletă largă de emoţii şi sentimente a avut de trăit Mirela în camera în care în urmă cu 20 de zile îi jura iubire veșnică iubitului ei. "Uite o inimoară pentru tine. Falsă! Tu ți-ai găsit un bărbat minunat", i-a spus Ionuț.

Veste bombă! Unul dintre concurenții de la "Insula Iubirii", ispită în sezonul următor!... Andi o demască pe Hannelore! Concurenta primește cea mai dură lovitură. Mesajul de adio al ispitei a doborât-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x