Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Cristina și Eric au intrat împreună în ocean. Imaginile care au urmat au fost neașteptate

În episodul 16 din sezonul 8 de Insula Iubirii, Cristina și Eric s-au apropiat și mai mult și se vedea cât de mult le place să petreacă timp împreună.

Galerie
La date-ul pe care l-au avut împreună, Cristina și Eric au fost mai întâi la masaj și apoi au intrat în jacuzzi-ul plin cu petale de flori. | A1

La date-ul pe care l-au avut împreună, Cristina și Eric au fost mai întâi la masaj și apoi au intrat în jacuzzi-ul plin cu petale de flori.

Nici Cristinei nu îi vine să creadă cât de calmă și liniștită poate să fie în preajma lui Eric. Ea încearcă pe cât posibil să se detașeze de tot de Andrei și să considere căsnicia cu el un capitol încheiat de vreme ce el e deja îndrăgostit de Diandra.

Cristina și Eric s-au apropiat tot mai mult

“Deci dacă îmi spuneați acum 2 săptămâni că voi sta cu o ispită în cadă, aș fi spus cu siguranță că nu, nici dacă mă plătiți”, a zis Cristina.

Vezi imaginile cu Cristina și Rareș în video-ul din interiorul articolului!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Maria a fost rănită când a văzut imaginile cu momentul intim dintre Dani și Mădălina

În timp ce era în cadă cu Eric, ispita masculină lua florile din cadă și le punea pe Cristina.

“Nu mă simțeam stânjenită, chiar am stat destul de apropiați”, a măturisit Cristina ulterior la testimonial.

Apoi au mers la ocean, au intrat cu picioarele în apă și s-au îmbrățișat.

“O să bată gongul în partea cealaltă dacă ne mai îmbrățișăm atât”, i-a zis Cristina lui Eric.

Cristina și Eric par deja că își fac planuri împreună. Ea a zis că vrea acasă, iar Eric a întrebat-o unde ar vrea să meargă după, iar Cristina a răspuns că se vor gândi împreună, semn că nu refuză să își imagineze un viitor alături de ispita Eric.

Citește și: Watch party-ul de vizionare Insula Iubirii, de la Berăria H, sold out a doua zi de la anunţul evenimentului

“E dezamăgirea vieții mele. Mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple și acum mă bucur și eu din ce mi-a mai rămas din experiența insulei”, a spus Cristiana.

Cei doi au decis să facă o baie în ocean cât erau la date, așa că au renunțat la cămășile pe care le aveau și la lavaliere și au intrat în apă.

“Și acolo mă tot îmbrățișa și îmi spunea “uite, dacă mai stăm puțin o să prindem un al treilea apus în apă împreună” ”, a povestit Cristina.

“Da, a fost un moment neplanificat. A fost frumos, chiar plăcut. Este o femeie foarte pasională și știe să ofere pasiune și afecțiune”, a spus Eric la testimonial.

“Lucrurile au decurs așa cum probabil trebuiau să decurgă. Nu mă mai opun. Am spus că o să mă pun pe primul loc de-aici înainte chiar dacă am luat o decizie pripită poate. Vreau să fiu liniștită și liniștea mea deocamdată este Eric”, a mai povestit Cristina la testimonial.

Chiar dacă e o fire timidă, Cristina și-a promis că o să pună fericirea ei pe primul loc și o să trăiască ultimele zile din experiența insulei la maxim.

Atunci când erau în apă, Cristina și Eric și-au dat frâu liber emoțiilor și s-au sărutat scurt pe buze.

Citește și: Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit din întâmplare cu ispita Marcel de la Insula Iubirii: „Mergi liniștit pe stradă...”

Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Băieții au prins curaj și s-au dezlănțuit. Ce imagini au surprins camerele ascu... Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Iustina i-a dezvăluit ispitei Alin ce strategie are și ce plan de răzbunare a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x