Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Cristina și Sebastian, adevărul despre relația lor. Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

În ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii sezonul 6 au ieșit la iveală detalii surprinzătoare despre Sebastian și Cristina.

Cristina și Sebastian au dezvăluit detalii neașteptate despre relația lor la Insula Iubirii sezonul 6

Antena 1

Cristina și Sebastian sunt unul dintre cele cinci cupluri care au decis să își testeze dragostea la Insula Iubirii sezonul 6. Încă din primele două ediții au ieșit la iveală detalii despre povestea lor de iubire.

Ce s-a aflat despre relația dintre Sebastian și Cristina de la Insula Iubirii sezonul 6

Cristina este medic stomatolog, iar Sebastian este antreprenor, la momentul actual ocupându-se de vânzări în domeniul imobiliar. Cei doi au venit să își testeze povestea de dragoste la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a vedea dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria sa. Ce a zis despre trecutul său

„Tentații sunt la tot pasul. Noi avem o comunicare foarte deschisă, foarte directă și nu credem că tentațiile de aici ar putea încheia ceea ce noi am clădit în mod constant, zi de zi”, „Am fost întâi prieteni foarte buni, ne știm foarte bine și am ajuns să ne îndrăgostim și să trăim aceste emoții atât de frumoase”, „Nu tentațiile ar fi problema, este foarte bine să existe tentații. Modul în care noi răspundem tentațiilor creează sau nu o problemă, au precizat, la unison, cei doi îndragostiți”, iată doar o parte din declarațiile pe care le-au făcut Cristina și Sebastian înainte de-a porni în aventura Insula Iubirii sezonul 6.

Odată ajunși în Thailanda, aceștia au cunoscut ispitele și chiar au mers la prima întâlnire. Acesta a fost momentul în care au ieșit la iveală noi detalii despre relația lor. Așa s-a aflat faptul că cei doi au trecut printr-o despărțire, dar ulterior au ales să se împace.

„În cele două luni în care nu am fost cu Cristina am fost fericit de la un punct încolo. Pentru că, la început, eu când m-am despărțit de Cristina și mi-am dat demisia eram cel mai trist om. Știam că renunț la tot ce am ca să pot să mă regăsesc pe mine. Dacă nu mă regăsesc pe mine nu pot să am grijă sau să ofer atenție nimănui, inclusiv iubitei mele. Și am renunțat știind că poate nu o să mă mai întorc niciodată la ea, că poate nu o să mă ierte și n-o să mă înțeleagă. Dar m-a înțeles și a înțeles de ce am plecat”, a dezvăluit Sebastian, în ediția a doua a emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1.

Apoi, Cristina a ales să meargă la un date cu Bogdan, fost concurent, care acum a devenit ispită. Stând de vorbă, acesta a putut scoate la lumină și alte detalii despre relația dintre Sebastian și Cristina de la Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Primul sărut de pe insulă a fost între două concurente. Cum s-au distrat la petrecere

„Sunt înțelegătoare în relație, îl respect pe Sebi cum și el mă respectă pe mine. Eu i-am acceptat momentul în ideea în care l-am lăsat în pace, nu am insistat, nu am mai vorbit de atunci, din seara aia în care ne-am despărțit, nu l-am mai căutat”, a povestit ea despre despărțirea prin care a trecut.

Se pare că totul s-a întâmplat fiindcă Sebastian nu era sigur pe el și pe ceea ce își dorește. În cele două luni în care nu și-au mai vorbit, Cristina s-a simțit abandonată.

Ulterior, cei doi s-au împăcat și acum au ales să vină la Insula Iubirii sezonul 6 ca să dea cel mai dur test al relației lor, pentru a se convinge dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Cerasela a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria sa. Ce a zis despre trecutul său... Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce s-au delectat concurenții și ispitele la prima lor întâlnire romantică...
Ultimele știri
x