Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Reacția lui Alexandru când a primit o ghirlandă din partea ispitei Lavinia Dumitrescu. Ce a spus el

Ispitele au vrut să-și arate interesul față de concurenții de la Insula Iubirii prin oferirea unor ghirlande pe care le-au oferit cadou concurenților sezonului. Iată cum a reacționat Alexandru când a primit și el una.

Insula Iubirii sezonul 6. Reacția lui Alexandru când a primit o ghirlandă din partea ispitei Lavinia Dumitrescu. Ce a spus el

Antena 1

Fiecare ispită a ținut să ofere unui singur concurent pe care simte că-l apreciază, o ghirlandă în formă de simbol al atracției. Însă Alexandru a ținut să-și dea jos respectivul accesorie, în semn de protecție, din frica ispitirii.

Cum a reacționat Alexandru Marcu, soțul Teodorei de la Insula Iubirii sezonul 6 după ce a primit o ghirlandă de la ispita Lavinia

Radu Vâlcan le îndeamnă pe ispite să ofere câte o ghirlandă unui singur concurent pe care simt că-l apreciază.

„Dragii mei ați văzut cele 10 ispite feminine, cele 10 ispite masculine. Ce părere aveți?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Nu-mi este teamă de nicio ispită, dar show must go on”, spune Sebastian.

„Eu apreciez că au venit aici, din punct de vedere al aspectului fzic sunt toți mai rumoși decât mine”, spune Alexandru.

„Fetele sunt foarte frumoase, îmi plac și mie. Sper să se relaxeze”, spune Cerasela.

De ce a refuzat ghirlanda Alexandru Marcu de la Insula Iubirii sezonul 6

Radu Vâlcan le cere fiecărei ispită să ofere o singură ghirlandă unui concurent de care se simte atrasă.

„Seara nu s-a încheiat, continuăm cu un gest frumos. Fiecare dintre ispite va dărui câte o ghirlandă persoanei care crede că rezonează cel mai bine”, spune Radu Vâlcan.

„Foarte drăguț. De ce ai dat-o jos?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Nu vreau, Doamne ferește, să se simtă jignită sau să o ia personal, nu o arunc, o țin în mână, dar nu o port la gât”, spune Alexandru.

„El vrea să se țină pe poziții. El nu reacționa la fel ca ea. Din experiența mea, am zis că pot să apăs butonul”, spune ispita Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6.

„Noi am venit aici pentru un test, iar acesta poate fi în fel și chip. Mă duc acum la petrece și le zic frumos să nu facă gsturi, să nu mă atingă, că nu sunt ok”, spune Alexandru.

Cerasela a fost favorita serii de către ispitele masculine.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele au făcut cunoștință cu cele 5 cupluri ale insulei. Ce cariere au și cât de bine arată... Insula Iubirii sezonul 6. Ce secrete au ieșit la iveală despre concurenți imediat după prima interacțiune cu ispitele em...
Ultimele știri
x