Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 7. Ce a spus Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță, de față cu ispitele masculine. Camerele au filmat tot

Ema Oprișan a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce vorbea despre colega ei de emisiune, Ana Maria Măriuță. Iubita lui Răzvan Kovacs a dat cărțile pe față despre logodnica lui Marius Budin în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS, emisiune difuzată doar pe AntenaPLAY.

Colaj cu Ema Oprișan și Ana Maria Măriuța la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Ema Oprișan a fost surprinsă de camerele de filmat în timp ce vorbea despre colega ei de emisiune, Ana Maria Măriuță | Antena 1

Episodul 3 din Insula Iubirii PLUS a oferit imagini exclusive pe AntenaPLAY cu Ema Oprișan din timpul unei discuții cu două ispite masculine. Iubita lui Răzvan Kovacs a scos la iveală detalii despre relația pe care o are cu partenerul său.

Concurenta și-a spus părerea sinceră despre Ana Maria Măriuță, fără pic de reținere în fața lui Daniel Mihai și lui Bogdan Dan Stăruială. De-a lungul celor 4 ediții, logodnica lui Marius Budin a preferat să stea cât mai departe de „tentațiile” din Thailanda, fapt care a atras atenția colegelor sale.

Citește și: Cum arăta Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 4 ani. Ce au observat mulți

După ce a scos în evidență o serie de probleme pe care le-ar putea întâmpina cuplul său odată cu venirea în reality show, Ema Oprișan a decis să vorbească despre un subiect total neașteptat și diferit. Aceasta și-a spus părerea sinceră despre Ana Maria Măriuță, semn că nu se ferește de nimeni.

Ce mărturisiri a făcut Ema Oprișan despre Ana Maria Măriuță în episodul 3 din Insula Iubirii PLUS de pe AntenaPLAY

Iubita lui Răzvan Kovacs a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui Marius Budin. Ema Oprișan le-a mărturisit celor două ispite masculine că Ana Maria Măriuță este o femeie minunată dacă ajung să o cunoască.

„Abia aștept să o cunoașteți pe Ana ca să vedeți cât de faină e. Nu înțeleg de ce nu are încredere în ea, nu e o fată cu defecte mari. (...) Mi se pare că reticența asta, cumva, te ferește până la un moment dat. După tot trebuie să înfrunți realitatea.”, a dezvăluit concurenta.

„E și foarte cenzurată”, a completat Bogdan Dan Stăruială.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 7. Marius Budin, cuvintele care au făcut-o pe Maria Ilioiu să răbufnească. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ema Oprișan a ținut să evidențieze că atitudinea colegei sale este din cauza participării în cadrul show-ului matrimonial: „Ea așa a învățat în cealaltă emisiune, să își cenzureze sentimentele, emoțiile. Era live și era criticată în direct. A stat 4 luni acolo, mie mi se pare că a fost o pușcărie în care a învățat cum să trăiască. Să fie privată de libertate, e puternică femeia”.

„A fost privată de libertate pentru că a acceptat”, a mai adăugat Daniel Mihai.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Cum arăta Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț de la Insula Iubirii sezonul 7, în urmă cu 4 ani. Ce au observat mulți... Insula Iubirii sezonul 7. Cu cine și-ar fi dorit Cristina Rancov să meargă la date. Ce a dezvăluit despre ispitele mascu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x