Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. S-a declanșat haosul după ce ispitele au oferit ghirlande băieților. Cristina a răbufnit

După ce ispitele feminine le-au oferit ghirlande băieților din cuplu, a ieșit la iveală un detaliu ascuns din relația Cristinei cu Andrei. Iată despre ce este vorba!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. S-a declanșat haosul după ce ispitele au oferit ghirlande băieților. Cristina a răbufnit | Antena 1

Ceremonia de prezentare a ispitelor a continuat cu momentul în care partenerii de cuplu au primit ghirlande. Gestul s-a lăsat cu și mai multe tensiuni, asta pentru că atât fetele, cât și băieții din cuplu s-au simțit încolțiți de alegerile făcute de ispite. În timp ce Maria i-a reproșat lui Daniel că „pune botul”, între Cristina și Andrei a izbucnit prima ceartă. Iată ce a ieșit la iveală din relația lor!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Daiana a izbucnit în lacrimi, după o serie de reproșuri avute cu Rareș. Ce s-a întâmplat

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce detalii ascunse au ieșit la iveală din relația Cristinei cu Andrei

Dintre toți băieții, Andrei, soțul Cristinei, a primit cele mai multe ghirlande din partea ispitelor feminine. Bărbatul a simțit nevoia să o liniștească pe soția sa și să îi facă un semn prin care să o asigure de iubirea lui.

Gestul lui, însă, a fost interpretat greșit de către Cristina, ceea ce a dus la o discuție aprinsă între ei.

„Am încercat să discut cu ea din priviri, dar, din păcate, nu am reușit. Nu reușim nici măcar verbal să ne înțelegem, darămite din priviri. A ieșit o mică ceartă din cauză că nu ne înțelegeam. Eu îi făceam semn să stea liniștită, că o iubesc și ea a crezut că eu îi spun să se calmeze”, a explicat Andrei la testimoniale.

Ulterior, Andrei a dezvăluit că niciodată nu reușește să se înțeleagă cu soția sa, mărturisire care a afectat-o pe Cristina.

„Eu consideram că suntem un cuplu unit și odată ce spui că nu ne înțelegem prin semne, darămite prin cuvinte... a fost dureros pentru mine”, a adăugat Cristina, după vorbele spuse de soțul ei.

„Mi-ar plăcea ca cineva să încerce să se bage în seamă cu ea. Dacă eu de zece ani nu am reușit să mă înțeleg și se înțelege altcineva cu ea înseamnă că chiar mi-am ratat viața”, a mai zis Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Sneak peek, primele imagini de la Insula Iubirii sezonul 8. Urmărește 5 minute din episodul din această seară

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispita Florentina a pus-o la punct pe Daiana. Ce i-a reproșat iubitei lui Rare... Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce a urmat după ce ispitele masculine și-au ales preferatele. Ce reacție a avu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x