Antena Căutare

INTERVIU EXCLUSIV! Robert Popescu, vikingul de la "Insula Iubirii", vorbeşte deschis despre experienţa din Thailanda: "Orice femeie poate cădea pradă unui bărbat"



Robert Popescu, ispită în „Temptation Island – Insula iubirii”, emisiune care începe astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în exotica Thailanda

1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?
Mi-au plăcut foarte mult tematicile şi activităţile pe care le aveam în fiecare zi. Practic nu am avut timp să ne gândim la nimic...decât la ce se întâmplă acolo. Eram captivaţi de exoticul insulei şi bineînţeles de fetele din cupluri.

2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Eu de felul meu sunt o persoană care acceptă orice provocare. Pentru mine participarea
la această emisiune a fost o rampă de a mă dezvolta şi a mă depăşi. Nu mi s a părut greu în niciun moment pentru că aveam un scop şi trebuia să mi-l îndeplinesc.

3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?
Jucând un rol în ispitirea unor feţe care sunt implicate fizic şi emoţional într-o relaţie, a
trebuit să minţim şi să manipulăm ca să le intrăm pe sub piele, să prindă încredere şi să se destindă atunci când suntem în preajma lor. Mie personal nu îmi pare rău pentru concurente, pentru că le-am făcut un bine deschizându-le mintea şi oferindu-le ceva ce nu au experimentat niciodată...un bărbat adevărat!

4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea „Temptation island – Insula iubirii”, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?
Ca orice om sunt o persoană dificilă şi am şi eu momentele mele în care sunt poate supărat sau nervos, însă pentru emisiune am încercat să fiu de două ori mai bun decât sunt de obicei, mult mai răbdător şi mult mai înţelegător în ceea ce privea problemele de pe insulă.

5. Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?
Am învăţat că orice femeie poate cădea pradă unui bărbat. Nu contează întotdeauna cât de bine arăţi, pentru unele contează doar să fii prezent, să asculţi, să înţelegi, să-i arăţi că e o femeie puternică şi că poate, să încerci să o îndrumi spre lucruri mai bune, chestiile astea funcţionează foarte bine...dacă ai avantajul unui fizic impresionant e de două ori mai bine. Un bărbat adevărat nu va fi niciodată un mitocan analfabet, întotdeauna va fi acel gentleman atent la fiecare detaliu, la fiecare privire, fiecare gest. M-am cunoscut pe mine mai bine şi mi-am setat standarde mult mai mari.

Scene rupte din filmele pentru adulţi! Camerele de filmat nu i-au incomodat deloc! Ispitele şi concurenţii, surprinşi în... „În rolul de ispită apelezi la toate armele”! Sorin Radu e mult prea sexy ca să-i faci față! Detalii picante din emisiun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x