Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"

În interviul Insula Iubirii de după încheierea difuzării emisiunii, ispita Eric Berinde a vorbit deschis despre experiența lui de la Insula Iubirii sezonul 8.

Galerie
Eric Berinde a mărturisit că el nu a mers la Insula Iubirii pentru a juca un rol de ispită, ci pentru a fi un ajutor pentru concurente, arătându-le ce le lipsește de acasă și ce fel de bărbat au, de fapt, lângă ele. | A1

Ispita masculină din sezonul 8 a spus că se bucură foarte mult pentru faptul că emisiunea a luat amploare și acest sezon a fost unul care a atras foarte mulți telespectatori.

Eric Berinde a mărturisit că el nu a mers la Insula Iubirii pentru a juca un rol de ispită, ci pentru a fi un ajutor pentru concurente, arătându-le ce le lipsește de acasă și ce fel de bărbat au, de fapt, lângă ele.

Ce a mărturisit ispita Eric Berinde despre experiența Insula Iubirii sezonul 8

Chiar dacă la început a crezut că atât el, ca ispită, cât și concurentele, vor juca un rol și nimeni nu va fi natural, așa cum este și în lipsa camerelor de filmat, lui I s-a dovedit contrariul.

Eric a recunoscut că ceea ce a trăit în Thailanda alături de Cristina a fost real.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Cristina și Eric s-au sărutat pasional minute în șir, iar ea a renunțat la verighetă

El a povestit că a trecut prin multe experiențe care l-au maturizat și l-au făcut omul modest care e astăzi. Eric spune că are o inimă mare și știe să asculte femeile.

În ciuda faptului că are o imagine de “bad boy” din cauza tatuajelor sale, Eric a zis că e discrepanță foarte mare între felului lui de-a fi și modul în care arată. Și-a creat această imagine pentru faptul că și-a dorit să arate mai dur după ce în liceu a fost victima bullying-ului.

Atunci când a urmărit emisiunea la televizor, Eric a mărturisit că a retrăit fiecare moment de pe insulă. El și-a amintit că la ceremonia de prezentare a ispitelor, atunci când i-a oferit ghirlanda Biancăi, el i-a spus ceva concurentei ce nu a fost difuzat la televizor.

“Ea îi cântase lui Robert “la mulți ani”, era ziua lui. Ce m-a făcut să îi dau ghirlanda e faptul că și mama obișnuia să-mi cânte mie (…) noaptea înaintea să adorm”, a povestit Eric.

Ispita masculină a mărturisit că cel mai mult s-a simțit atras de Cristina și ceea ce a trăit cu ea, el a simțit ca fiind real.

“Încă de la început am simțit că e cea mai puternică concurentă și pe mine mă atrage și imposibilul”, a povestit Eric.

Prima interacțiune cu Cristina a fost atunci când Eric a rugat-o să îl penseze, dar ea a refuzat spunând că nu vrea ca asta să se interpreteze diferit. Apoi Eric a mai încercat să o abordeze și în zilele următoare până când a reușit să o facă să aibă încredere în el.

“La început era foarte reticentă cu toată lumea, nu accepta să vorbească cu nimeni, ceea ce pe mine m-a atras la ea. Am văzut-o o femeie puternică și o femeie care știe să își respecte bărbatul de lângă ea. Cristina este o persoană complexă, (…) blândă și caldă, care știe să ofere, (…) deși cred că suferă de lipsa de singurătate. (…) Ea e dependentă de cineva ca să fie puternică”, a mai explicat Cristina.

Eric a zis că s-a străduit foarte mult să o facă pe Cristina să lase garda jos și să își dea o șansă să fie fericită. El a povestit că ei doi s-au apropiat cel mai mult în mare, pentru că petreceau câte 3-4 ore vorbind în mare.

“Nu m-am băgat în viața ei ca să mă dau drept ispită. Am venit în primul rând ca și prieten pentru ea, și ușor, treptat ne-am apropiat”, a mărturisit Eric.

Eric a mărturisit că el s-a îndrăgostit de Cristina și a avut sentimente sincere față de ea.

“Am avut timp să ne îndrăgostim la ultimul date și aici o las pe ea să-și aducă aminte. (…) Cred că am simțit amândoi același lucru”, a mai povestit ispita masculină.

Eric a mai povestit că la dream date s-au întâmplat mai multe lucruri și s-a bucurat din plin de prezența Cristinei.

Ispita masculină a vorbit și despre ceremonia specială a focului pe care a avut-o cu Andrei.

“Îmi venea să-I dau cu creanga aia a lui specială direct în cap. A fost un laș”, a zis Eric, care a mai adăugat că el e sigur de faptul că Andrei a mai înșelat-o pe Cristina de mult mai multe ori, dacă el a făcut asta într-o emisiune televizată.

Citește și: Ce intervenție estetică are ispita Eric de la Insula Iubirii. Nu mulți și-au dat seama, dar el a recunoscut totul

Eric a plecat de pe insulă cu Cristina pentru că văzuse în ea o femeie demnă de o relație, dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată chiar dinainte de a părăsi Thailanda.

Deși Eric a primit de la Cristina asigurarea că ea se va despărțit de Andrei, Eric a auzit ulterior că atunci când Cristina și Andrei s-au întâlnit în club în Phuket după ultimul bonfire, ei s-ar fi sărutat.

“Ceea ce pe mine m-a întors puțin înapoi”, a mai zis Eric.

La întoarcerea în România, Eric a povestit că el a trebuit să plece imediat din țară pentru că a avut puțină treabă, iar Cristina îi dădea update-uri legate de felul în care decurge divorțul.

“Ne-am și văzut, am fost la ea acasă. M-am întâlnit cu mama ei, e un om deosebit. (…) Ne-am întâlnit la ea acasă, după care a trebuit iar să plec și eu n-am mai fost acolo non-stop cu ea”, a zis Eric.

El i-ar fi spus Cristinei să aibă răbdare să se întoarcă el, dar a trecut prea mult timp și Cristina a decis să se împace cu Andrei.

“M-am trezit cu un mare bloc de la ea”, a spus Eric.

Eric a sunat-o și a întrebat-o de ce l-a blocat, iar Cristina i-a zis că Andrei a făcut acest lucru, îl blocase pentru că e foarte gelos.

Eric a zis că de ziua ei i-a trimis un cadou pentru că era plecat din țară în acea perioadă.

“I-am trimis două sticle de șampanie și mi-a dat mesaj mama ei și mi-a zis că mă așteaptă să le bem împreună. Foarte frumos, dar uite că nu am mai apucat să le bem împreună”, a povestit Eric.

Relația dintre el și Cristina s-a rupt pentru că Eric nu a fost atât de prezent în viața ei imediat la întoarcerea din țară. Eric a mărtusirt că s-ar fi văzut lângă ea pe viitor.

Citește și: Cine este ispita Eric Berinde de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce poveste de viață tristă are

Video-ul în care Iustina l-a făcut pe Cornel să se enerveze! "Parcă îmi e dor să fiu pe insulă, să mă distrez"... Maria Covașa, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a dezvăluit totul! "Marcel îmi scria când era lângă Armina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x