Antena Căutare

Nicoleta, cea mai sexy ispită de la „Insula Iubirii” le-a prezentat-o tuturor pe sora eu mai mică. Fanii, încântați peste măsură: „Doamne, e o zeiță!”

Una dintre cele mai frumoase și sexy ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta, a stârnit imaginația admiratorilor! Nu ar fi prima dată, doar că acum „doza” a fost dublă! Tânăra le-a prezentat-o tuturor pe Alexandra, sora ei mai mică.

Una dintre cele mai frumoase și sexy ispite de la „Insula Iubirii”, Nicoleta, a stârnit imaginația admiratorilor! Nu ar fi prima dată, doar că acum „doza” a fost dublă! Tânăra le-a prezentat-o tuturor pe Alexandra, sora ei mai mică.

Ispita blondă și ingenuă care i-a cucerit în unanimitate pe telespectatori și pe „bărbații luați” din Thailanda are o soră la fel de frumoasă ca ea și, se pare că la fel de deșteaptă. Alex a studiat în Anglia, este independentă și seamănă destul de mult cu sora ei celebră. Admiratorii le-au răsplătit pe cele două zeițe ale frumuseții cu multe complimente și Like-uri.

În vârstă de 27 de ani, Nico nu a mai participat niciodată la o emisiune de televiziune și este o apariție nouă în echipa ispitelor de pe „Insula Iubirii”. Se consideră o persoană îndrăzneață, pozitivă, spontană, amuzantă și sociabilă. Locuiește în Anglia, se întreține singură și e și foarte inteligentă.

Vouă vă plac cele două surori?

„Mămica” Medana, mesaj emoționant pentru fani: „Nu credeam Insula Iubirii va avea un impact atât de mare şi că, după un ... Galerie foto! Cum arăta vulcanica Dee Dee de la "Insula Iubirii" în urmă cu câţiva ani! Nu ai recunoaşte-o!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x