Antena Căutare

Primul gest îndrăzneţ pe Insula Iubirii, pe punctul de a aprinde flacăra ispitei: „Este cel mai direct concurent de la Insulă!”

Primele zile pe Insula Iubirii au adus şi primele revelaţii în cuplu şi au provocat deja primele şocuri, încă de la primele ceremonii ale focului.

insula iubirii Galerie
Primul gest îndrăzneţ pe Insula Iubirii, pe punctul de a aprinde flacăra ispitei: „Este cel mai direct concurent de la Insulă!” | Mihai Stetcu, Insula Iubirii/Antena 1

În vila fetelor, cele mai sumbre bănuieli despre partener s-au adeverit deja, s-au încălcat limite precis stabilite şi s-au simţit primele înţepături de gelozie. Uşor nu le-a fost nici băieţilor din cuplu atunci când au primit primele imagini de pe insula fetelor.

Citește și: Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Iulian Clonț a cerut să se retragă din emisiune și să plece din Thailanda. Ce a zis Radu Vâlcan

Primul gest îndrăzneţ pe Insula Iubirii, pe punctul de a aprinde flacăra ispitei: „Este cel mai direct concurent de la Insulă!”

După o primă declaraţie şocantă, venită din partea lui Iulian la primul bonfire: „Solicit retragerea mea din emisiune!”, acesta a revenit asupra deciziei şi s-a întors alături de colegii săi pe Insulă pentru a trage primele concluzii.

Tot aseară, telespectatorii au fost martorii primului gest îndrăzneţ, pe punctul de a aprinde flacăra ispitei pe insula fetelor. Marius, partenerul Biancăi, a făcut un gest ce a determinat o ispită să exclame: „Este cel mai direct concurent de la Insulă!”.

Insula nu le dă nicio clipă de respiro participanţilor la cel mai dur test de fidelitate. Ca o maşinărie perfectă, nu se opreşte niciodată şi pune neîncetat la încercare loialitatea cuplurilor, iar ceea ce se vede sub lupă este de-a dreptul şocant pentru unii dintre ei.

Citește și: Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Radu Vâlcan a apărut la vila băieților și a făcut un anunț surprinzător. Ce a urmat

Bianca a înţeles de la prima ceremonie a focului că nu trăieşte tocmai o poveste cu al ei Făt-Frumos, iar descoperirea a dat-o cu totul peste cap. Iar lucrurile nu se vor opri deloc aici, căci aseară, Marius a făcut un gest absolut îndrăzneţ: „Nu mă aşteptam la asta!”, a reacţionat ispita Oana Monea, atunci când acesta i-a pus mâna pe posterior, fără reţineri.

Şi pe Ema, prima ceremonie a focului a pus-o pe jar. Ea şi Răzvan sunt perfect conştienţi că au o relaţie pe muchie de cuţit, iar asul din mânecă al Insulei – Romeo – ispita periculoasă care îl poate face să piardă relaţia, a intrat deja în acţiune, generând primele tensiuni. Aţâţat de focul şi imaginile primite la bonfire, în care insistenţele lui Romeo pe lângă Ema devin tot mai evidente, Răzvan se răcoreşte în braţele Dariei.

Ce se va întâmpla pe mai departe, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale celui mai dramatic test de până acum, joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1. Două cupluri au ajuns deja pe muchie de cuţit, iar orice clipă în plus cu ispita poate deveni ultima de relaţie.

Se apropie tot mai mult momentul de foc şi de şoc când, în premieră la Insula Iubirii, se va aprinde flacăra ispitei. Cine va trăda şi cine va primi lovitura de graţie, telespectatorii vor afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Iulian Clonț a cerut să se retragă din emisiune și să plece din Thailanda. Ce a zis Radu ... Insula Iubirii sezonul 7. Iulian Clonț și Livia Marinescu, discuție aprinsă cu replici acide. Ce nu s-a văzut la televiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x