Antena Căutare

Se mărită, dar are alte gânduri?! Alina, ultima concurentă venită pe „Insula iubirii”, vrea să își facă logodnicul gelos

Are nunta deja planificată, dar asta nu o împiedică să fie foarte apropiată de Mihai, ispita alături de care a ales să își petreacă 24 de ore pe „Insula iubirii”.

Are nunta deja planificată, dar asta nu o împiedică să fie foarte apropiată de Mihai, ispita alături de care a ales să își petreacă 24 de ore pe „Insula iubirii”.

Tânăra va face câteva gesturi uluitoare pentru o femeie care este pe cale să se căsătorească, iar justificarea ei este și mai și: îi place să se joace cu nervii iubitului ei, lăsând să se înțeleagă că e adepta strategiilor conform cărora bărbatul trebuie făcut gelos în permanență. Alina îl va ține de mână pe Mihai, iar cei doi vor petrece clipe romantice în jacuzzi.

Când va sosi clipa în care cei doi trebuie să doarmă în același pat, Alina va face din nou ceva ce va lua prin surprindere pe toată lumea. Ce anume se va întâmpla și cum de viitorul ei soț este de părere că „femeile se îndrăgostesc repede și uită la fel de repede”, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

O altă viaţă pentru Loredana! Raul a învăţat-o că se poate trăi în linişte şi armonie... Au venit aproape căsătoriţi, dar totul se schimbă! Alina, atingeri interzise cu ispita! Alex, numai cu gândul la viitoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x