Antena Căutare

Sorin, bărbatul care poate face orice femeie să îi cadă în plasă, despre experienţa "Insula Iubirii": "Consider că le-am făcut un bine bărbaţilor din competiţie. Le-am deschis ochii"

Sorin Radu a ales să participe că ispită la această emisiune deoarece o consideră o experiență unică. Ce a însemnat "Insula Iubirii" pentru ispita noastră aflam din interviul de mai jos


Sorin Radu a ales să participe că ispită la această emisiune deoarece o consideră o experiență unică. Ce a însemnat "Insula Iubirii" pentru ispita noastră aflam din interviul de mai jos
1. Ce ți-a plăcut cel mai mult pe timpul participării voastre la emisiune?
Mi-a plăcut faptul că am trăit momente unice în viaţa mea, am avut parte de tot felul de activități de care m-am bucurat foarte mult .
2. Ți s-a părut vreodată greu? Când?
Nimic de acolo nu mi s-a părut greu, ba din contră, chiar ușor. Când am ajuns acolo m-am simțit puţin obosit, dar mi-am revenit repede.
3. Pentru a-ți face cât mai bine rolul de ispită a fost nevoie uneori să minți, să manipulezi. Ți-a părut vreodată rău de concurenții care te-au crezut și au căzut în mrejele tale?

Bineînțeles în rolul de ispită trebuie să apelezi şi la alte "arme" , uneori chiar trebuie să şi minți puţin pentru a-ți atinge scopul. Nu pot să zic că mi-a părut rău de cei din cuplu, ba din contră cred că le-am deschis ochii şi le-am făcut un bine . Ecuația e simplă, dacă iubești cu adevărat nu înșeli .
4. Cât de diferită este persoana care a participat la emisiunea Temptation island – Insula iubirii, față de cea din realitate, din viața de zi cu zi?

Nu cred că este o diferența mare în ceea ce am fost acolo şi acasă. Sunt aceasi persoană plină de viaţă, cu zâmbetul pe buze, carismatica Dar să nu uităm că în Thailanda am avut rolul de ispită şi am făcut tot posibilul să îmi duc sarcina până la capăt .

5. Ce ai învăţat despre tine odată cu participarea la această emisiune?

Odată cu participarea la această emisiune am învățat că viaţa îţi rezervă o mulțime de surprize şi că trebuie să ai foarte mare încredere în tine ca bărbat .
NU RATA MARŢI ŞI MIERCURI NOI EDIŢII DIN "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND", DE LA 20:30, DOAR LA ANTENA1!
EXCLUSIV! Ispita feminină care a creat cele mai multe controverse la "Insula Iubirii", fără perdea! Cătălina M... A uitat complet de Elena! Sasha îi face ispitei Maria mărturisiri incendiare: "Mă atragi rău de tot"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x