Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii”

Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Teodora Mocanu, care a format un cuplu cu Eusebiu. Cei doi n-au trecut testul din Thailanda, însă aceasta a stârnit atenția publicului grație relației pe care o avea cu Mircea Moldovan, ispită în cadrul show-ului de la Antena 1.

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan

Teodora Mocanu a fost cucerită de Mircea Moldovan, însă aceasta a refuzat să înceapă o poveste de iubire. Deși mulți au sperat ca cei doi să se regăsească după întoarcerea din Thailanda, se pare că a fost imposibil.

Curioși din fire, fanii Teodorei au întrebat-o în ce relație se află cu Mircea, iar aceasta a dezvăluit ce se întâmplă între cei doi. Astfel, ea le-a dezvăluit fanilor că între ei este doar o relație de prietenie și vorbesc atunci când programul de permite.

Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu, la un an şi jumătate de la experienţa din Thailanda;”Nu mai păstrăm legătura nici măcar amical!”

Când a fost întrebată de ce ispita de la “Insula Iubirii” nu o urmărește pe contul ei de Instagram, aceasta a subliniat că, tânărul chipeș nu i-ar cunoaște numele din buletin.

De asemenea, Teodora Mocanu a mai mărturisit că nu păstrează legătura cu fostul iubit, Eusebiu, și că, în prezent, este foarte fericită, viața ei schimbându-se în bine după întoarcerea din Thailanda.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro