Antena Căutare

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii”

Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Teodora Mocanu, care a format un cuplu cu Eusebiu. Cei doi n-au trecut testul din Thailanda, însă aceasta a stârnit atenția publicului grație relației pe care o avea cu Mircea Moldovan, ispită în cadrul show-ului de la Antena 1.

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii” Galerie
Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan

Teodora Mocanu a fost cucerită de Mircea Moldovan, însă aceasta a refuzat să înceapă o poveste de iubire. Deși mulți au sperat ca cei doi să se regăsească după întoarcerea din Thailanda, se pare că a fost imposibil.

Curioși din fire, fanii Teodorei au întrebat-o în ce relație se află cu Mircea, iar aceasta a dezvăluit ce se întâmplă între cei doi. Astfel, ea le-a dezvăluit fanilor că între ei este doar o relație de prietenie și vorbesc atunci când programul de permite.

Ce s-a întâmplat cu Teodora şi Eusebiu, la un an şi jumătate de la experienţa din Thailanda;”Nu mai păstrăm legătura nici măcar amical!”

Când a fost întrebată de ce ispita de la “Insula Iubirii” nu o urmărește pe contul ei de Instagram, aceasta a subliniat că, tânărul chipeș nu i-ar cunoaște numele din buletin.

De asemenea, Teodora Mocanu a mai mărturisit că nu păstrează legătura cu fostul iubit, Eusebiu, și că, în prezent, este foarte fericită, viața ei schimbându-se în bine după întoarcerea din Thailanda.

Teodora Mocanu, adevărul despre relația pe care o are cu Mircea Moldovan! Ce se întâmplă între ea și fosta ispită de la ”Insula Iubirii”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x