Insula Iubirii

SEZONUL 5

Teodora şi Eusebiu, cel mai matur cuplu din acest sezon, tensiuni din primele clipe! „Dacă voi vedea asta, voi înnebuni”

 

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) formează cel mai matur cuplu din cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii. Cei doi au explicat de ce au decis să participe la show și au demonstrat imediat ce punct vulnerabil au, tensiunile dintre ei neîntârziind să apară. 

Concurenții Teodora și Eusebiu au o relație de un an. Ea profesează ca moderator la o televiziune locală din Galați, iar el este pompier și profesor de sport.

Teodora și Eusebiu susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc „să vadă adevărata față a celuilalt”.

„Vrem să vedem adevărata față a partenerului. Eu m-am înscris la emisiune. Cred că ne testăm amândoi. A fost o joacă – mă plictiseam la birou… Am vizionat două sezoane din Insula Iubirii… Mi s-a părut interesant...”, a spus Teodora.

„Nu mi-a dat nici un motiv de îngrijorare de când suntem împreună, dar nici eu nu am căutat. Consider că m-am maturizat și nu mă uit în telefon… Ce nu știu nu-mi face rău”, a precizat ea.

Lipsa geloziei în cuplu ar fi principalul atu al celor doi, motivul fiind unul inedit – acela că dragostea lor este una cerebrală.

„Cu trecerea anilor este o altfel de iubire – este iubire matură. Eu pot iubi cu rațiunea, nu cu inima. Noi iubim cu mintea. Eu cu Eusebiu n-am trăit pasiunea aceea nebună”, a explicat Teodora.

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus și Eusebiu, el și partenera lui lăsând să se înțeleagă că ar avea un parteneriat ce le satisface nevoile primare și ce se bazează pe valori comune.

„Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, a mai spus Eusebiu.

Bărbatul a recunoscut că nu este un bărbat curtat. De altfel, Teodora este cea care coordonează relația. Ea a mai mărturisit că își dorește ca Eusebiu „să fie mai bărbat, să se impună”.  

„Cred că semănăm în mare parte noi doi. Mie îmi este drag”, a mai spus Teodora. „Și eu profit de asta”, a glumit Eusebiu.

Totuși, Teodora și Eusebiu susțin că în dormitor există pasiune între ei.

Teodora a mărturisit ce anume vrea să testeze la partenerul ei la Insula Iubirii.

„Să mă convingă că eu sunt aleasa, prin bun simț și respect față de mine. Dacă văd că nu are respect față de mine, înnebunesc”, a spus Teodora.

Deși relația lor pare exclusiv cerebrală și armonioasă, atunci când au impresia că nu sunt filmați, iese la iveală adevărata natură a relaționării celor doi.

Respectul dintre Teodora și Eusebiu pare să lipsească, de fapt, cu desăvârșire, femeia părând să îl desconsidere pe partenerul ei. „Ai capul gol. E plin de ananas de care mănânci”, i-a spus ea.

Teodora și Eusebiu au demonstrat în prima lor zi de prezență pe insulă că prioritare sunt aparențele și avertizează fără să realizeze că nu sunt dispuși să fie onești, chiar dacă au fost atenționați încă de la casting de faptul că falsitatea lor este evidentă.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI