Antena Căutare

Un cuplu de la Insula Iubirii, la un pas de destrămare: „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe insulă!”

Emoţiile ating, din nou, cote de cod roşu pe Insula Iubirii. Promisiunile devin cuvinte de domeniul trecutului, iar deciziile partenerilor sunt unele tot mai neaşteptate.

insula iubirii sezon 7 Galerie
Un cuplu de la Insula Iubirii, la un pas de destrămare: „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe insulă!” | Antena 1

Provocările nu fac decât să aţâţe tot mai mult focul tentaţiei, iar o nouă ceremonie a focului va genera revelaţii şi reacţii dintre cele mai dure. „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe Insula Iubirii”, vor fi cuvintele dure rostite de una dintre concurente, după ce va vedea imagini cu totul şi cu totul nedorite de pe insula parterului său.

Ce decizie va lua aceasta, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Ce a spus Ema Oprișan despre ședința foto dintre Răzvan Kovacs și Daria Cuflic. Concurenta de la Insula Iubirii a răbufnit

Un cuplu de la Insula Iubirii, la un pas de destrămare: „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile pe insulă!”, diseară de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Dacă pe insula băieţilor s-a aprins scânteia ispitei şi riscă să se prefacă rapid în vâlvătaie, pe insula fetelor a început să iasă fum, semn că un foc mocneşte undeva. Contrastul dintre îndrăzneala băieților și reticența fetelor e remarcată și taxată de ispitele-băieți. De altfel, discrepanța dintre atitudinea partenerilor din cupluri a devenit subiectul zilei pe Escape... Și stârnește reacții dintre cele mai diverse, de la reproșuri sau dispute la amuzament sau ironii.

Un nou date îi va scoate pe partenerii din cuplu din zona de confort, însă vor simti pe propria piele faptul că pe Insulă totul se află şi totul se vede. Inclusiv frustrările sau dorinţele cel mai bine ascunse, care, pe neaşteptat, pot prinde contur. O nouă ceremonie a focului le va demonstra tuturor, o dată în plus, că oricând pot vedea ceea ce nimeni nu şi-ar dori să vadă. „Mă bucur că şi-au găsit jumătăţile aici, pe Insula Iubirii. Cu imaginile astea mă ajuţi să mă detaşez. Nu vreau să fiu omul răzbunării, dar ori mă duc şi mă răzbun pe el, ori plec!”, vor fi cuvintele dure rostite de una dintre partenerele din cuplu, la ceremonia focului.

Despre cine este vorba şi ce decizie va lua aceasta, dar şi la ce metodă inedită apelează una dintre concurente, pentru a masca apropierile cu una dintre ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Insula Iubirii, difuzate joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Claudia Florescu. La ce „îmbunătățiri” a apelat iubita lui Bogdan Cîrlan

Ce a spus Ema Oprișan despre ședința foto dintre Răzvan Kovacs și Daria Cuflic. Concurenta de la Insula Iubirii a răbufn... Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce a îndrăznit Bianca Giurcă să facă, atunci când credea că nu este filmată. Alin Simoiu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x