Antena Căutare

VĂ MULŢUMIM! „Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban

Ediția de miercuri, 8 iunie, difuzată de Antena 1 între orele 20.30-23.45 a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 21,2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu 6,5 puncte de rating și 20,4% cotă de piață.

Ediția de miercuri, 8 iunie, difuzată de Antena 1 între orele 20.30-23.45 a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 6,8 puncte de rating și 21,2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv cu 6,5 puncte de rating și 20,4% cotă de piață.

În ediția trecută doi concurenți care aparent formau un cuplu au fost demascați și tot atunci, sub diferite pretexte ispitele de care s-au atașat cei doi au pus punct legăturilor cu ei. Este vorba despre Elena și Sașa care, potrivit spuselor ei nu mai formau un cuplu încă dinainte de sosirea lor pe insulă. Pentru amândoi, despărțirea de ispitele de care au declarat că s-au îndrăgostit a fost dureroasă.

Ediția de aseară a fost plină de neprevăzut. Spre uimirea celor doi, Jojo și Cristi au fost anunțați că trebuie să părăsească insula. Cristi îi împiedica pe ceilalți concurenți să facă ceea ce simțeau. Pentru Jojo, momentul plecării a picat exact atunci când începea să se simtă pentru prima dată bine pe insulă. Motivul? Nimeni altul decât Tomiță, ispita favorită a lui Jojo din primul sezon cu care își tapetase biroul de la serviciu și care a poposit aseară pe „Temptation Island – Insula iubirii”, într-o nouă încercare de ispitire.

Ceremonia focului i-a pus pe băieți față în față cu câteva imagini destul de supărătoare cu partenerele lor, surprinse în ipostaze tandre alături de ispite. Cel care a fost cel mai afectat de imaginile văzute a fost Hamude, care a văzut că între iubita lui și ispita lângă care stă aproape în permanență există deja o intimitate trădată de gesturi și priviri de necontestat. Felul în care cei doi împart un stix este de neiertat pentru Hamude, care citește în ochii Loredanei atracția față de un alt bărbat.

Conflictul dintre Medana și Elena s-a adâncit de la o oră la alta, iar aceasta din urmă nu s- sfiit să-i tragă la răspundere atât pe Medana cât și pe Matei pentru ipostaza penibilă în care spune ea că a fost pusă.

Chiar dacă imaginile cu Alice o arată pe aceasta în brațele lui Robert, de mână cu el și chiar sărutată pe obraz de ispită, Alin spune că până nu va vedea un sărut adevărat între iubita lui și Robert nu va considera că Alice a întrecut măsura.

Cum apropierile dintre concurenți și ispitele lor par să fie din ce în ce mai vizibile, primul sărut și prima cădere totală în ispită par să fie la scurt timp distanță.

Sursă:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiză este făcută pe target-urile 18-49 Urban

Perioada 8 iunie 2016

Nimeni nu se aştepta la această decizie! Două dintre ispitele masculine aleg să părăsească "Insula Iubirii". M... Ispita supremă Deea, la piscină. Fotografia care a pus pe jar bărbații! „Ești mult prea sexy pentru lumea asta!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x