Căutare Live

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 5! Ce clipuri au analizat în noul episod

Săptămâna aceasta, Speak și Vlad Drăgulin vin cu o nouă o porție zdravănă de râs! Codin Maticiuc și Dani Oțil sunt doar doi dintre cei pe care au stat geană în episodul 5 al show-ului digital Îs geană pi tini.

Hai să vezi episodul 5 al show-ului digital Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin

La început de săptămână, în jurul orei 19:30, Speak și Vlad Drăgulin comentează momente amuzante și virale din online, pe care le primesc de la fani și de la prieteni sau cunoscuți.

În discuțiile filmate de cei intervin și câțiva "prieteni" ai lui Vlad, personaje pe care acesta le-a creat în mediul online cu ajutorul filtrelor din Instagram.

Așa cum te-ai obișnuit deja, lunea e ziua în care solistul și actorul lansează un episod nou din show-ul digital Îs geană pi tini.

Citește și: Speak şi Ştefania, dezvăluiri din izolare, la Marea Unire ZU

Segmentul video pe care îl realizează este creat special pentru site-ul a1.ro și e disponibil doar pe internet. Primul episod a fost lansat pe 9 noiembrie și a prins foarte bine la public, semn că internauții sunt dornici să descopere clipuri noi, dar și să râdă și să comenteze alături de cei doi.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea lor de pe a1.ro

Cei doi se știau demult și erau prieteni, așa că s-au bazat pe chimia lor pentru a aduce un show digital autentic.

"Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", a spus fostul concurent de la Asia Express despre ideea care i-a venit.

"Îs Geană Pi Tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3 și episodul 4.

*Acesta e un pamflet și trebuie tratat ca atare."

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x