Antena Căutare

Cum arată Olivia, soția lui Bogdan Albulescu din Iubire cu parfum de lavandă. Imagini adorabile cu cei doi

Bogdan Albulescu și soția lui au o relație departe de ochii lumii. Cine este Olivia Petra Pareșcura și ce imagini rare au publicat în mediul online!

Galerie
Cum arată Olivia, soția lui Bogdan Albulescu din Iubire cu parfum de lavandă. | Antena 1, Facebook, Instagram

Celebrul actor Bogdan Albulescu care a dat viața celor mai cunoscute personaje din telenovelele românești are o relație minunată alături de soția lui, Olivia Petra Pareșcura.

Cei doi se afișează foarte rar împreună în mediul online, pentru că ea își dorește să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Actorul Andrei Coman, în rol de primar în serialul original Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1

Iată cine este soția lui Bogdan Albulescu și ce imagini rare au publicat cei doi împreună!

Articolul continuă după reclamă

Cum arată Alina, soția lui Bogdan Albulescu din Iubire cu parfum de lavandă

Bogdan Albulescu și Olivia Petra Pareșcura formează un cuplu de aproximativ 6 ani, iar de mai bine de un an cei doi au decis să își unească destinele, căsătorindu-se.

Potrivit evz.ro, din relația lor a rezultat și un copil care acum are vârsta de 4 ani, dar pe care actorul alege să nu îl posteze în mediul online.

Olivia Petra Pareșcura este critic de teatru și a împlinit 45 de ani, iar în pofida carierei sale și a realizărilor profesionale, ea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi activează în domenii culturale conexe, fapt care îi apropie inclusiv în sfera creativă și profesională. În timp ce actorul interpretează unele dintre cele mai importante roluri din industrie, soția lui evaluează și comentează producțiile teatrale. Criticul de teatru analizează piesele de teatru, regia, interpretările actoricești, dar și alte aspecte legate de producțiile scenice.

Imaginile cu cei doi sunt extrem de rare, iar căsătoria dintre cei doi, de asemenea, nu a fost făcută publică.

Iată cum arată soția actorului și cât de adorabili sunt împreună:

Citește și: Cum le explică Adrian Nartea fiicelor lui scenele pasionale cu Michaela Prosan: „Nu vreau să le izolez de nimic”

Alături de Andreea Vasile, în Iubire cu parfum de lavandă telespectatorii îl vor putea urmări pe Bogdan Albulescu, cunoscut publicului din Fructul Oprit, Aniela, State de România, Regina sau La bloc.

Absolvent al U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale” din București, specializarea Arta Actorului, Bogdan a jucat şi în filme precum Bucureşti, te iubesc, Ilegitim sau Madhouse, dar şi în numeroase piese de teatru.

În serialul de la Antena 1, Bogdan îl va interpreta pe Dinu Păun, patronul magazinului şi al barului din sat, locul unde se află cele mai importante lucruri din comunitate.

Serialul original Iubire cu parfum de lavandă va avea premiera joi, 31 octombrie, la Antena 1!

Ştefan Lungu (Adi Nartea), fost fotbalist la o echipă de top din Marea Britanie, obişnuit cu ritmul vieţii luxoase de la oraş, dar divorţat şi tată de copil adolescent, ajunge în satul idilic în care trăieşte Anda (Michaela Prosan), mamă singură, medic respectat în comunitatea în care viaţa are un alt ritm. Cei doi ajung să trăiască o iubire total neaşteptată. Secrete întunecate, gelozii, intrigi şi minciuni de tot felul le vor sta în cale la tot pasul până îşi vor găsi drumul unul către celălalt, într-un loc în care oamenii trăiesc şi iubesc după alte reguli.

„Anda este o femeie puternică, independentă, o mamă grijulie, o leoaică gata oricând să lupte pentru teritoriul ei, care-şi trăieste viaţa departe de zgomotele marilor oraşe, într-un sat idilic, unde timpul capătă alte valenţe. Lumea îi este complet dată peste cap odată cu apariţia lui Ştefan. Pe Anda mea o descopăr treptat, încercând să-i înţeleg din mers toate resorturile care o fac să funcţioneze ca om. Vine cu situaţii de viaţă şi experienţe diferite faţă de mine şi de alte personaje pe care le-am interpretat până acum. Abia aştept s-o cunoască şi telespectatorii, începând din 31 octombrie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1”, a declarat Michaela Prosan.

La rândul lui, Adi Nartea, interpretul lui Ştefan spune: „În Iubire cu parfum de lavandă îl joc pe Ştefan, un fotbalist de succes în Marea Britanie, care, în urma unei accidentări, îşi vede întreaga viaţă dată peste cap. Divorţul de soţia sa îi aduce şi instabilitatea financiară, astfel că se trezeşte într-o situaţie delicată, undeva undeva lângă București, ȋntr-un sătuc idilic, colorat în mov, unde se și ȋndrăgostește. Este o poveste de dragoste care se joacă între maturitate şi copilărie, presărată cu toate impedimentele, care cu siguranţă va capta o mulţime de ochi!”.

Filmările, realizate în paralel cu două echipe de producţie, sunt în plină desfăşurare într-un sat idilic de lângă Bucureşti, iar telespectatorii pot avea acces la imagini din culisele proiectului urmărind conturile oficiale de socializare ale serialului. Din distribuția serialului fac parte nume consacrate din teatru, film și televiziune: Michaela Prosan, Adi Nartea, Andreea Vasile, Bogdan Albulescu, Magda Catone, Gelu Niţu, Claudiu Istodor, Dani Chişu, Sara Ghimpu, Alexia Caras, Anca Florescu, Ciprian Teodorescu, Ella Prodan, Maria Ţăpuşă, Juno, Cătălin Gheorghe, Rădiţa Roşu, Eric Aradits, Liliana Hodorogea, Ana Turcu, Alina Florescu.

Citește și: Imagini cu Anca Florescu din perioada în care avea trupă. Cum arăta actrița când cânta alături de Nicoleta Luciu

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x