Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 13, 27 noiembrie. Zametheea, un nou manifest social. Actrița s-a întins pe scenă în semn de „revoltă”

Zametheea a bifat o nouă apariție electrizantă pe scena iUmor, în semifinala din 27 noiembrie, concurenta pregătind o scenetă-manifest în cadrul căreia a invocat erorile din societatea actuală. Numărul său a creat însă confuzie la un moment dat. Iată de ce!

Zametheea a pus în scenă o scenetă-manifest despre problemele societății actuale

Antena 1/iUmor

Pregătită cu un alt manifest ce vizează societatea românească, Zametheea și-a exprimat revolta artistică în rime, prezentându-se cu o costumație pe măsură. Concurenta a impersonat „Capra” din datina românească a colindului și invocat erorile din sistem, într-un nou număr de inspirație slam poetry.

Zametheea, un nou manifest social, la iUmor sezonul 13

Zametheea și-a acompaniat de această dată textul, pe alocuri, și de sunetul unui fluier, însoțit de mișcare scenică. „Am venit la iUmor să colind acest popor. Primiți cu capra?”, a întrebat ea.

„Întotdeauna”, a răspuns Cheloo rapid. „Atunci o să vorbim despre iarbă”, a fost replica Zametheei. „Între iarbă și cultură e o strânsă legătură. E ilegală? Cultura la noi în țară (..)”, a adăugat actrița.

Într-o vrie de emoții, trântită pe jos, Zametheea a continuat: „Se face că pe meleagurile noastre s-a petrecut un fapt fără precedent. Buruiana noastră de vază, cânepa, s-a intersectat la un moment dat cu cânepa indiană. Și atunci, un inteligent de-al nostru, sau mai mulți, a zis: oameni, cânepa e rea, de acum înainte o să îi zicem drog. Și de atunci, cultura este ilegală.”

Ca și în cazul numărului precedent, din preselecții, Zametheea a ajuns rapid și la problemele societății românești. „Voi știți de ce umblau colindătorii cu capra din poartă în poartă? Pentru că lupii și mistreții aveau tendința să se înfrupte și ei din ce se găsea prin gospodării. Dar voi știți de ce nu mai umblă astăzi colindătorii? Păi ce să mai fure lupii și mistreții la sfârșitul anului, după ce s-au îmbuibat tot anul din vistieria statului?! (..)

Toți se jură că nu fură, dar a naibii evaziune ce-o fi, frate? Cumpăratul pe sub mână fară bon, fără factură..Ța Ța Ța, căpriță, Ța, asta este țara ta. Țară fără de cultură, toată lumea fură. Fură și poliția, fură și justiția”, a mai adăugat Zametheea.

Jurizare Zametheea, în semifinala iUmor sezonul 13

Zametheea a inclus în momentul său din semifinală mai multe zone artistice, care au creat confuzie la un moment dat. „Nu prea am înțeles”, a explicat unul dintre prezentatorii show-ului, Dan Badea.

„Este un manifest?”, a întrebat Cheloo, iar concurenta a răspuns pozitiv.

„Când nu înțelegi despre ce e vorba, e cel mai dificil ca jurat”, a replicat și Mihai Petre, juratul special al acestei ediții, la testimoniale, catalogând numărul drept o „struțocămilă.”

„Am simțit că vrei să faci morală într-o formă artistică. A fost în același timp un protest, dar nu l-am simțit ca fiind un moment de umor”, a continuat el.

„Îmi place că ești dezinvoltă, liberă, deschisă. Ai calități de actor. Îți urez succes”, i-a spus și Delia, care a fost de părere ca numărul a fost mai bine concurat decât data trecută.

„Mi-a plăcut. Îmi place cum construiești și cum structurezi. Este ceva noi la noi în țără și original. Te felicit”, a fost de părere Costel. În semifinală, Zametheea a făcut „remiză” de voturi, primind două pozitive (Delia și Costel) și două negative (Mihai Petre și Cheloo).

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x