Antena Căutare

Legenda a venit la „iUmor”! Teo a făcut show la superlativ. „El este patriarhul și preafericitul părinte al stand up-ului”

Teo, părintele stand up-ului românesc, a venit în premiră pe scena „iUmor” cu un super moment, savurat din plin atât de jurați, cât și de public!

Legenda a venit la „iUmor”! Teo a făcut show la superlativ. „El este patriarhul și preafericitul părinte al stand up-ului” Galerie
Teo, invitat special la emisiunea „iUmor” de la Antena 1

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Sezonul 9 al emisiunii „iUmor” este unul spectaculos din toate punctele de vedere! De data aceasta, show-ul cuprinde nu numai concurenți cu glume savuroase, ci și invitați surpriză ce sunt adevărate legend în materie de umor.

În aplauze furtunoase, pe scenă și-a făcut apariția îndrăgitul Teo, unul dintre românii care și-a pus amprenta pe ideea de stand up comedy românesc!

Teo, invitat special la emisiunea iUmor de la Antena 1

„Ce minune s-a produs?!”, a exclamat Delia, fericită că îl vede pe invitatul special pe scena emisiunii „iUmor”!

„Teo este patriarhul, este preafericitul părinte al stand up-ului românesc”, a mărturisit Mihai Bendeac, impresionat de prezența invitatului surpriză.

În ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, Teo ne-a delectate cu un număr savuros și surprinzător de umor. Glumă după glumă, acesta a demonstrat încă o data faptul că merită din plin titulatura de legendă!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Cheloo și Delia, ipostază ce i-a uluit pe fani! Cum au apărut cei doi jurați „iUmor”... Remus Boroiu a făcut stand up comedy de senzație la „iUmor”! „Să-l ascult pe preot cum cântă hituri din alea grecești”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x